Julkaistu 15.10.2020 0          

JYSK palkitsee myymälähenkilöstöä ennätysbonuksin

JYSK Suomen myymälätyöntekijät saivat bonuksia keskimäärin yli kaksi euroa per työtunti tilikauden 2019/20 aikana, mikä on jopa 20% peruspalkan päälle.

Koronakriisistä huolimatta tilikausi 2019/20 oli hyvä Suomen JYSKille. Tämän sai kokea myös JYSK-myymälätyöntekijät, jotka saivat bonuksia keskimäärin 2500 euroa vuoden aikana.

Tämä tekee keskimäärin yli kaksi euroa per työtunti, joten se on hyvä lisä TES-tuntipalkan päälle. Yhteensä JYSK maksoi bonuksia yli 1,7 miljoonan euron edestä tilikauden 2019/20 aikana.

Nämä ovat kaikkien aikojen ennätysbonukset, iloitsee JYSK Suomen maajohtaja Tuomas Piirtola.

- Myymälöidemme työntekijät ovat todella taistelleet tämän menestyksen puolesta viime vuoden ja erityisesti koronakevään aikana, ja on erityisen hienoa pystyä palkitsemaan heitä upeasta työstään, kertoo Tuomas Piirtola.

Bonukset maksetaan kullekin työntekijälle toimenkuvan perusteella asetettujen kriteerien mukaisesti oman myymälän tuloksiin pohjautuen.

JYSK maksaa kaikille myyjilleen peruspalkkaa kaupan alan TES:n mukaan ja tämän päälle tulevassa yrityksen bonusjärjestelmässä on mukana koko yrityksen myymälähenkilökunta Suomessa - mukaan lukien yrityksen lyhytaikaisissa työsuhteissa olevat työntekijät ja kesätyöntekijät.

JYSK kertoo, että sen tavoitteena on olla kaupan alan houkuttelevin työpaikka. Sen eteen tehdään töitä usealla eri tasolla: panostamalla henkilöstön ja esimiesten osaamiseen, kannustamalla toiset työntekijät huomioon ottavaan yrityskulttuuriin, johtamalla työn merkitystä ja palkitsemalla kannustavasti.

- Olemme rakentaneet työehtosopimuksen mukaisen palkitsemisen päälle tulevat bonukset tukemaan meihin työ- ja ostospaikkana liittyviä tavoitteita. Palkitsemalla työntekijöitä myynnistä palkitsemme heitä hyvin tehdystä ja osaavasta asiakaspalvelutyöstä. Jokainen myyntieuro on ansaittu vastaamalla asiakkaiden tarpeisiin, toteaa Tuomas Piirtola.

- Bonuksiin käytettävät rahat ansaitaan kollegiaalisesti, mikä osaltaan kannustaa yhteen hiileen puhaltamiseen ja luo tiimihenkeä. Bonusmallimme on meidän näkemys siitä, miten kaupan alalla voidaan palkita läpinäkyvästi ja tuntuvasti hyvästä työsuorituksesta ja miten työntekijät pääsevät osallisiksi liiketoiminnan menestyksestä, hän lisää.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Mediatoimisto Laulava Ovipumppu

Mediatoimisto Laulava Ovipumppu

Mediatoimistoja, Ulkomainontaa

Kokouspalvelut

Kultaranta Resort Oy

Särkänsalmentie 178, Naantali

www.kultarantaresort.fi

Kokoukset, yritystilaisuudet, juhlat, aktiviteetit, majoitus. Kaikki samasta paikasta isommallekin ryhmälle.

Lue uusin näköislehtemme

10/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 15.10.2020


10-liite/2020Liite
to 15.10.2020


Seuraa meitä somessa