Julkaistu 15.10.2020 0          

Saloon houkutellaan nyt uusia yrityksiä

Salon elinkeinoyhtiö Yrityssalo on ottamassa osin vastuuta Salon elinvoimaviestinnästä ja aikoo nostaa Salon tunnettuutta ja kiinnostavuutta yritysten sijoittautumiskohteena.

-Tavoite on yksinkertainen - haluamme saada uusia yrityksiä sijoittumaan Saloon’, – toteaa toimitusjohtaja Jyrki Moilanen.

Tähän liittyen avataan 14.10.2020 uudet nettisivut - www.investinsalo.fi – sekä julkistetaan uusi Salo invest in video. Lisäksi käynnistetään kohdistettu digikampanjointi teemalla ReThink Salo. Video on tehty yhteistyössä Salon Kauppakamariosaston kanssa ja videon taustalla soi Daruden musiikki.

Rethink Salo – find your new home field!

Tällä viikolla käynnistyvän digikampanjan nimi on Rethink Salo. Digitaalinen kampanja kohdistuu eteläiseen Suomeen sekä suurimpiin kaupunkeihin Suomessa. Kampanjan ydinkohderyhmää ovat yritysten päättäjät, joissa laajentuminen tai uudelleensijoittuminen voisi olla ajankohtaista. Esim. omistajat, johtoryhmän jäsenet, hallituksen jäsenet.

Toissijaisena kohderyhmänä ovat vaikuttajat, yhteistyökumppanit kuten sijoittumiskonsultit, investorit ja Business Finland.

Kampanjan ilme uudistuu noin kolmen viikon välein, kun julkaistaan uusia, lyhyitä teemakohtaisia videoita herättämään mielenkiinto. Tulevaisuuden suunnitelmissa on laajentaa kampanjointia kansainväliseksi yhteistyössä Invest in Finlandin (BusinessFinland) kanssa.

Näkyvyyttä haetaan myös ns. printtikampanjoinnilla.

Yrityssalossa sijoittumispalvelua

Yrityssalossa konkreettinen palvelu Saloon sijoittuville ja sijoittumista harkitseville yrityksille on sijoittumispalvelu, jota Jouko Urmas on jo pidempään tehnyt. Alueelle sijoittumisesta kiinnostuneille toimijoille tarjotaan kattava ja tarpeiden mukaan räätälöity, maksuton palvelusetti, johon kuuluu mm. yrityksen toimialan markkinatieto ja liiketoimintamahdollisuudet, selvitys työvoiman saatavuudesta alueella, tarjolla olevat vapaat toimitilat ja yritystontit sekä tarvittaessa myös kumppanihaku ja muu alueinfo.

-Yritysten sijoittumisessa sujuvuus ja aikatauluissa pysyminen ovat seurausta huolellisesta ja ketterästä työnteosta, hyvästä kommunikoinnista sekä yhteistyötaidoista. Tässä me pyrimme olemaan parhaita, lupaa Yrityssalosta Jouko Urmas.

Paikallisille yrityksille Yrityssalo tarjoaa sijoittumispalvelua alueella toimivia yrityksiä, kun on tarve löytää uudet toimitilat tai katsastaa yritystonttivaihtoehtoja Salosta

Linkki uusille sivuille ja videoon alla.


-->

Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Master Promo Suomi Oy

Master Promo Suomi Oy

Esitetelineet, Mainostaulut, Messut, Promootiopalvelut

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Korkki

Linnankatu 43, Turku

www.frescoravintolat.fi

R 75, KP 5-24 (75). Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet, AV-laitteet. Juhlapalvelu. Lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tervetuloa tutustumaan uuteen ravintolaamme! Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www. frescoravintolat.fi

Lue uusin näköislehtemme

10/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 15.10.2020


10-liite/2020Liite
to 15.10.2020


Seuraa meitä somessa