Julkaistu 19.10.2020 0          

Korjaukset, katsastus ja pesu saman katon alta Avantista

VAK Huoltopalvelut on avannut Lietoon Avantin alueelle uuden huoltokorjaamon, joka on keskittynyt kuorma-autojen perävaunuihin ja autojen päällirakenteisiin. Korjaamoon voi piipahtaa myös ilman ajanvarausta, ja saman katon alta löytyy myös pesuhalli ja katsastus. Asiakkaita palvellaan pitkin aukioloajoin maanantaista lauantaihin.

Uusissa, liki 6 000 neliön suuruisissa tiloissa voidaan nyt huoltaa kerralla jopa 20 asiakkaan menopelejä.

– Tämä on Suomen modernein perävaunu- ja autojen päällirakennehuollon huoltopiste. Niin kan- ta-asiakkaat kuin uudet asiakkaatkin ovat tervetullei- ta sekä ajanvaraushuoltoihin että pikahuoltoihin, joita suoritammejonotusperiaatteella,kertooVAKHuolto- palvelut Oy:n toimitusjohtaja Juha-Matti Ruuskanen. Huoltokorjaamo palvelee asiakkaita laajoin aukiolo- ajoin: arkisin kello 6-22 ja lauantaisin kello 7-15.

Pikatyöt tehdään aikaa varaamatta

Avantin uusi huoltopiste on VAK Huoltopalvelut -ketjun lippulaiva niin koon kuin palveluidenkin puolesta. Esimerkiksi halli on suunniteltu niin, että sisälle mahtuvat myös erikoispitkät ajoneuvoyhdistelmät. Väljät tilat ja osaava, oikealla tavalla mitoitettu henkilökunta mahdollistavat sen, että korjaamoon voi saapua myös aikaa varaamatta.

– Meillä on hyvät resurssit ottaa pihaan ajavat asiakkaat saman tien vastaan ja hoitaa erilaisia pikatöitä, kertoo aluejohtaja Mikko Rantakare. Suuri osa asiakkaista on kuitenkin varannut huoltoon ajan etukäteen. Tyypillisiä VAK Huoltokorjaamon tekemiä töitä ovat katsastushuolto, takalaita- nostimeen liittyvät korjaustyöt sekä lämmittimien ja kylmälaitteiden ongelmat. Myös kolarivaurioiden paikkailut, maalaustyöt ja perävaunujen seinien vaihdot työllistävät korjaamon henkilökuntaa.

Kaikki palvelut samasta paikasta

VAK Huoltokorjaamon tavoitteena on tarjota asiakkaille kokonaisvaltaista palvelua, sillä saman katon alta löytyvät myös K1 Katsastuksen luotsaama katsastusasema sekä raskaan kaluston pesulinja, jonka toiminnasta vastaa V-S Pesupiste.

VAK:n uusi huoltopiste työllistää reilut 40 ras- kaan kaluston osaaja, joista osa on Turun ja Vah- don huoltopalvelupisteistä siirtyneitä alan ammattilaisia ja osa uusia rekrytointeja. Avantin uusi huoltokorjaamo korvaa Turun satamassa aiemmin toimineen korjaamon.

Varsinaissuomalainen menestystarina

VAK on Pohjoismaiden suurin lämpötilasäädeltyjen perävaunujen valmistaja, ja ainoa alan toimija, jolla on oma huoltopalvelu. VAKin huoltokorjaamoja löytyy eri puolilta Suomea kaikkiaan kahdeksan. VAK on varsinaissuomalainen menestystarina sillä VAK Oy:n ja VAK Huoltopalvelut Oy:n tarina juontaa liki 50 vuotta ajassa taaksepäin. Lassi Virtanen perusti Virtasen Autokori Ky:n Vahdolle vuonna 1972. Vuosikymmenten varrella Lassin tinkimättömän työn tuloksena VAK:sta on kasvanut yli 550 henkeä työllistävä konserni, jonka tuotteet ovat jo käsite Euroopan maanteillä. Virtanen on edelleen vahvasti mukana VAK:n myyntitiimissä.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Tilitoimisto Kimmo Heikkinen Ky

Tilitoimisto Kimmo Heikkinen Ky

Kirjanpitotoimistoja, Tilitoimistoja

Kokouspalvelut

Turun Messukeskus

Messukentänkatu 9-13, Turku

www.turunmessukeskus.fi

KP 20-3000, R, A 200-700

Lue uusin näköislehtemme

11/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 12.11.2020


11-liite/2020Liite
to 12.11.2020


Seuraa meitä somessa