Julkaistu 26.10.2020 0          

Tällä viikolla järjestettävä Shift on kansainvälinen tapahtuma, jossa tuhannet voivat kohdata koronaturvallisesti

SHIFT Business Festival tunnetaan yhtenä Suomen suurimmista kansainvälisistä kasvuyritystapahtumista. Vuonna 2020 SHIFT muuntuu tuhansien kävijöiden fyysisestä tapahtumasta ainutlaatuiseksi 3D-virtuaalitapahtumaksi. Yli tuhatpäistä yleisöä viihdyttävät yli 50 puhujaa ympäri maailman, mukana puhujia mm. globaaleilta teknologiajäteiltä.

SHIFT Business Webstival 2020 on älykkään ja kestävän liiketoiminnan kehittämisen foorumi. Festivaalin ohjelma pureutuu älykkään liiketoiminnan kulmakiviin kuten talouskasvu ja kestävyys, muutoksen ennakointi ja liiketoiminnan resilienssi sekä inhimillisen pääoman vaaliminen ja innovaatiot. Tavoitteena on tuoda yrityksille tietoa ja verkostoja mahdollisimman kestävän uuden kasvun luomiseen.

Lavaohjelmaa on virtuaalimaailmassa kahdella lavalla samanaikaisesti. Mukana ovat mm. bestseller-kirjailija Rita McGrath, kestävän liiketoiminnan uranuurtaja Gunter Pauli, sekä puhujia teknologiajäteiltä kuten Googlelta ja Facebookilta. Kotimaisista kestävän ja älykkään liiketoiminnan suunnannäyttäjistä lavalle nousevat mm. Risto E.J. Penttilä sekä Sirpa Pietikäinen.

Tapahtuma sanoo tiedotteessaan, että SHIFT on ainoa paikka, jossa koronaturvalliset aidot kansainväliset kohtaamiset tuhansien muiden bisnespäättäjien kanssa toistaiseksi onnistuvat.

SHIFT 2020 järjestetään virtuaalisella tapahtuma-alustalla, joka on rakennettu mahdollistamaan aito sosiaalinen kanssakäyminen tilan, äänen ja pelillistämisen keinoin. Virtuaaliset näytteilleasettajapaikat on jo loppuunmyyty, lippuja on kuitenkin vielä jäljellä!

“Kaiken neljän seinän sisällä perinteisissä videopalavereissa vietetyn ajan jälkeen virtuaalinen SHIFT 2020 tulee tuntumaan todella aidolta kohtaamisalustalta,” sanoo SHIFTin toimitusjohtaja Sini Toivonen. “Olet etänä, mutta silti aidontuntuisesti yhdessä. Tapahtuman kävijät liikkuvat festivaalialueella avatareina, virtuaalisina hahmoina. Tilassa liikkumisen vaikutelma syntyy maiseman lisäksi siitä, että lähellä olevien hahmojen ääni kuuluu selkeämpänä kuin kauempana olevien. SHIFTin tavoite ja palvelulupaus on tuoda ihmisiä ja ideoita ennakkoluulottomasti yhteen ja nyt käytössämme oleva virtuaalimaailma mahdollistaa sen paremmin kuin uskalsin arvatakaan.”

SHIFT haastaa yritykset kehittämään toimintaansa teknologian, ihmisten ja ympäristön kannalta kestäväksi. Tapahtuma on lyhyessä ajassa vakiinnuttanut asemansa yhtenä Suomen merkittävimmistä kansainvälisistä kasvuyritystapahtumista ja kasvattanut kansainvälistä painoarvoaan ja kävijämääräänsä vuosi vuodelta. Vuonna 2019 SHIFT Events Oy teki 104 000 euron tuloksen.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

TMK Teollisuuden Mittaus- ja Kalibrointipalvelu Oy

TMK Teollisuuden Mittaus- ja Kalibrointipalvelu Oy

Kalibrointipalvelut, Mittauspalveluja, Optisten tuotteiden valmistus, Tietokoneiden valmistus

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Aitiopaikka

Valtion virastotalo, Itsenäisyydenaukio 2, Turku

www.frescoravintolat.fi

A 200-250, KP 2-50, R 300, S, terassi Aurajoelle, Maaherran edustustila 50 hengelle Aurajoki-näköaloin. Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet 10, 20 ja 200 henkilölle, langaton verkko, äänentoistolaitteet, AV-laitteet, hää- ja juhlapalvelut, catering, näyttelytila aulassa, lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tule paikan päälle tutustumaan. Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www.frescoravintolat.fi.

Lue uusin näköislehtemme

01/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 18.01.2021


Seuraa meitä somessa