Julkaistu 29.10.2020 0          

Turkulainen Maria Arjonen on valittu JCI Europen lainopilliseksi neuvonantajaksi

Turkulainen Maria Arjonen (OTM) on valittu JCI Europen lainopilliseksi neuvonantajaksi. Tehtävässään Arjonen valvoo jäsenmaaorganisaatioiden etuja ja huolehtii JCI Europen oikeudellisista asioista. Tehtävään kuuluu myös jäsenmaaorganisaation avustaminen juridisissa kysymyksissä yhdistyksen yleiskokouksessa ja parlamentaarisesta menettelystä päättäminen.

JCI Europe on JCI:n (Junior Chamber International) maailmanlaajuisen voittoa tavoittelemattoman jäsenjärjestön alueellinen edustaja. JCI Europe kattaa 34 jäsenmaaorganisaatiota ja noin 25 000 jäsentä. Globaalisti jäsenmaita on hieman vajaa 120 ja jäseniä 170 000. JCI:lla on neuvoa-antava rooli mm. YK:ssa, Unescossa ja Euroopan Komissiossa. Järjestö tarjoaa kehitysmahdollisuuksia milleniaaleille ja toimii positiivisten yhteiskunnallisten muutosten hyväksi.

-Yksi tärkeimmistä tavoitteistamme on kehittää johtajia muuttuvassa maailmassa. Siksi tarjoamme jäsenillemme paljon johtajuuskoulutusta toiminnassa, joka keskittyy kestävään kehitykseen paikallisesti ja globaalisti. Uskomme, että hallituksen, talouden ja kansalaisyhteiskunnan yhteisvastuu on tuottaa kestäviä ratkaisuja ja globaaleja vaikutuksia. Samalla jäsenemme parantavat johtamistaitojaan ja asiantuntemustaan- mainitsee Arjonen.

Arjonen kertoo, että tällä hetkellä Nuorkauppakamarissa työskennellään JCI RISE -toimenpideohjelman parissa. RISE on JCI:n reaktio Covid-19 -pandemiaan taloudellisesta näkökulmasta. Toimenpideohjelma on erittäin tärkeä, sillä epävarmuuden ajanjakson jälkeen Euroopan on yhdessä muun maailman kanssa vähintään kaksinkertaistettava ponnistelunsa itsensä, liiketoimintojen ja henkilöresurssien elvyttämiseksi ja uudelleenrakentamiseksi.

OTM, Maria Arjonen toimii lakimiesyrittäjänä turkulaisessa Laki ja Vesi Oy:ssä. Yhtiö tarjoaa juridista ja teknistä neuvontaa vesihuoltolaitoksille, kunnille ja teollisuusyrityksille. Vuonna 2020 Maria Arjonen on toiminut Suomen Nuorkauppakamarit ry:n hallituksessa kansainvälisten asioiden kehitysjohtajana.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Rockfun Promotions & Agency Oy

Rockfun Promotions & Agency Oy

Juontajapalvelut, Konsultointipalveluja, Mainosspiikkaus, Mediatoimistoja, Ohjelmatoimistoja, Promootiopalvelut, Viestintätoimistoja, Äänimainontaa

Kokouspalvelut

Turun Messukeskus

Messukentänkatu 9-13, Turku

www.turunmessukeskus.fi

KP 20-3000, R, A 200-700

Lue uusin näköislehtemme

11/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 12.11.2020


11-liite/2020Liite
to 12.11.2020


Seuraa meitä somessa