Julkaistu 09.11.2020 0          

Sanna Järvinen Rekrygaalan voittaja Vuoden rekrytointialan kehittäjä -kategoriassa

Rekrytointialan parhaat teot ja tekijät palkittiin Rekrygaalassa 5.11.2020.

Tämän vuoden voittaja Vuoden rekrytointialan kehittäjä -kategoriassa on turkulainen Sanna Järvinen. Sanna toimii Amisrekryn ja Amisharjoittelun sekä Yksityisopettaja.fi:n toimitusjohtajana sekä taloushallinnon lehtorina Turun ammatti-instituutissa.

Sanna on kehittänyt ja ideoinut Amisrekryn sekä viime vuonna julkaistun Amisrekryn itsepalvelukanava Amisharjoittelu.fi:n, joka on ilmainen ammatillisten toisen asteen työharjoittelupaikkojen ilmoitus- ja hakukanava yrityksille ja opiskelijoille.

Sannan tämän vuoden hyväntekeväisyysprojekti on ollut Maatilalle.fi-portaali, jota kautta maatilat ja puutarhat ovat voineet ilmaiseksi hakea työvoimaa. Maatilalle.fi-portaali rakennettiin yhden viikonlopun aikana ja tällä hetkellä sivustolle on rekisteröitynyt jo yli 9000 käyttäjää.

-Tämä on aivan uskomatonta, iloitsee Amisrekryn ja Amisharjoittelun toimitusjohtaja Sanna Järvinen.

-Oli jo suuri kunnia päästä finaaliin. En olisi voinut villeimmissä kuvitelmissakaan uskoa, että minut valitaan Vuoden rekrytointialan kehittäjäksi, toteaa Järvinen onnellisena.

Rekrygaalan voittajat julkaistiin gaalalähetyksessä 5.11.2020.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

SelinSelin

SelinSelin

Coaching, Esimiesvalmennus, Konsultointi, Koulutuspalveluja, Laatujärjestelmät, Liikkeenjohdon konsultointi, Myyntivalmennus, Yrityspalveluja

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Korkki

Linnankatu 43, Turku

www.frescoravintolat.fi

R 75, KP 5-24 (75). Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet, AV-laitteet. Juhlapalvelu. Lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tervetuloa tutustumaan uuteen ravintolaamme! Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www. frescoravintolat.fi

Lue uusin näköislehtemme

04/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
ma 19.04.2021


04-liite/2021Liite
to 19.04.2021


Seuraa meitä somessa