Julkaistu 09.11.2020 0          

Sanna Järvinen Rekrygaalan voittaja Vuoden rekrytointialan kehittäjä -kategoriassa

Rekrytointialan parhaat teot ja tekijät palkittiin Rekrygaalassa 5.11.2020.

Tämän vuoden voittaja Vuoden rekrytointialan kehittäjä -kategoriassa on turkulainen Sanna Järvinen. Sanna toimii Amisrekryn ja Amisharjoittelun sekä Yksityisopettaja.fi:n toimitusjohtajana sekä taloushallinnon lehtorina Turun ammatti-instituutissa.

Sanna on kehittänyt ja ideoinut Amisrekryn sekä viime vuonna julkaistun Amisrekryn itsepalvelukanava Amisharjoittelu.fi:n, joka on ilmainen ammatillisten toisen asteen työharjoittelupaikkojen ilmoitus- ja hakukanava yrityksille ja opiskelijoille.

Sannan tämän vuoden hyväntekeväisyysprojekti on ollut Maatilalle.fi-portaali, jota kautta maatilat ja puutarhat ovat voineet ilmaiseksi hakea työvoimaa. Maatilalle.fi-portaali rakennettiin yhden viikonlopun aikana ja tällä hetkellä sivustolle on rekisteröitynyt jo yli 9000 käyttäjää.

-Tämä on aivan uskomatonta, iloitsee Amisrekryn ja Amisharjoittelun toimitusjohtaja Sanna Järvinen.

-Oli jo suuri kunnia päästä finaaliin. En olisi voinut villeimmissä kuvitelmissakaan uskoa, että minut valitaan Vuoden rekrytointialan kehittäjäksi, toteaa Järvinen onnellisena.

Rekrygaalan voittajat julkaistiin gaalalähetyksessä 5.11.2020.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Rockfun Promotions & Agency Oy

Rockfun Promotions & Agency Oy

Juontajapalvelut, Konsultointipalveluja, Mainosspiikkaus, Mediatoimistoja, Ohjelmatoimistoja, Promootiopalvelut, Viestintätoimistoja, Äänimainontaa

Kokouspalvelut

Linnateatteri

Humalistonkatu 7, Turku

www.linnateatteri.fi

Muutautumiskykyinen komeljanttari. Linnateatteri on vuodesta 2003 toiminut turkulainen komediaan, musiikkiin ja maistuvaan ruokaan keskittyvä teatteri, jossa ei turhia jäpitetä.

Lue uusin näköislehtemme

02/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 18.02.2021


Seuraa meitä somessa