Julkaistu 12.11.2020 0          

Turun kauppahalli sai uuden ravintolan: M Bistro avautui

Yrittäjä Mikko Hietala ja keittiöpäällikkö Sirpa Heikkilä uskovat, että M Bistro tuo mukavan piristyksen kauppahallin ruokamaailmaan.

Turun Kauppahallin ruokamaailman tarjonta monipuolistui entisestään, kun turkulainen MBakery-leipomo avasi Kauppahallissa toimivan kahvilansa yhteyteen M Bistro -ravintolan perjantaina 13.11.

Uusi M Bistro -ravintola on avoinna kuutena päivänä viikossa, kuten kauppahallikin. Arkisin M Bistro tarjoaa lounasta kello 11-14, lauantaisin tarjolla on all day breakfast.

M Bistro tarjoaa cross kitchen -henkistä ruokaa ja makuja maailmalta, mutta raaka-aineet ovat mahdollisuuksien mukaan kotimaisia ja tulevat lähialueelta.

M Bistron ruokalistat suunnittelee Aurajokirannassa toimivan M Kitchen & Cafen keittiöpäällikkö Sirpa Heikkilä. Hän on kiinnostunut ruuan vaikutuksista ihmisen hyvinvointiin, ja haluaa, että M Bistron ja M Kitchenin ruoka on ravitsevaa, maistuvaa ja värikästä. Heikkilä hyödyntää mielellään annoksissa sesongin kasviksia ja etsii kiinnostavia makuyhdistelmiä, joilla ilahduttaa asiakkaita.

– Palaamme tavallaan nyt juurillemme, sillä Kauppahallin kahvilassamme oli alkuvuosina lounastarjontaa. Nyt päätimme tehdä isomman muutoksen toimintaan, ja remontoimme aiemmin leipämyymälänä toimineen osan kahvilaa bistroksi, kertoo MBakeryn yrittäjä Mikko Hietala.

Asiakkaat voivat ruokailla bistron tiskillä tai kauppahallin ruokamaailman yhteisessä tilassa.

M Bistron lounaslistalla on päivittäin kaksi eri vaihtoehtoa, ja valikoimasta löytyy muun muassa risottoja, pastoja ja salaatteja. Lounaan voi ostaa myös mukaansa.

– Take away -annosten suosio on kasvanut huomattavasti tämän vuoden aikana. Lanseerasimme tänä vuonna myös leipomomme oman take away -brunssin, jota on myyty esimerkiksi monina juhlapäivinä. Sen suosio on ylittänyt kaikki odotuksemme, kertoo Hietala.

Mikko Hietalan yhdeksän vuotta sitten perustama MBakery on turkulainen leipomo. MBakeryn tuotteet leivotaan Turun Mälikkälässä. Leipomomyymälän lisäksi MBakeryllä on kahvilat Turun kauppahallissa ja kauppakeskus Myllyssä, uusi M Bistro kauppahallissa ja kahvila-ravintola M Kitchen & Cafe, joka toimii Aboa Vetus Ars Nova -museoiden yhteydessä Turun jokirannassa. MBakery avasi tänä vuonna myös verkkokaupan.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

VTM-Datamove

VTM-Datamove

Atk-asennukset, atk-huolto, Atk-konsultointia, Atk-laitteet, varaosat, tarvikkeet, Atk-ohjelmistoja, sovelluksia, Atk-palveluja, Atk-verkkojärjestelmät ja ylläpito, Ict-Palvelut

Kokouspalvelut

Turun Messukeskus

Messukentänkatu 9-13, Turku

www.turunmessukeskus.fi

KP 20-3000, R, A 200-700

Lue uusin näköislehtemme

11/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 12.11.2020


11-liite/2020Liite
to 12.11.2020


Seuraa meitä somessa