Julkaistu 17.11.2020 0          

Turkulainen Kansallis-yhtiöt myy toimistokiinteistön Kampista ruotsalaisyhtiölle

Kansallis-yhtiöt on myynyt 3 700 m2:n suuruisen toimisto- ja liikekiinteistön Helsingissä osoitteessa Fredrikinkatu 47. Vuonna 1955 Partekin pääkonttoriksi valmistunut rakennus sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien äärellä Kampissa.

Kohde on lähes täyteen vuokrattu. Katutason liiketiloissa sijaitsee muun muassa Helsingin vanhin brittipubi, Pub Angleterre, sekä vastikään kesällä avattu Fafa’s-ravintola. Rakennuksessa on kuusi toimistokerrosta, suurimpana vuokralaisena Onnibussin perustaja Pekka Mötön Maas-teknologiaan keskittynyt Kyyti Group Oy.

Ostaja on Erik Selinin johtama Fastighets Ab Balder, pohjoismaiden suurin listattu kiinteistösijoitusyhtiö.

–Olen tyytyväinen, että korona-aikaankin pystyimme toteuttamaan kaupan. Selinin organisaation kanssa toteutui erittäin sujuva ja ammattimainen due diligence -prosessi, korostaa Kansallis-yhtiöiden toimitusjohtaja Ilkka Paju.

Turkulainen Kansallis-yhtiöt omistaa kaupan jälkeen Helsingin kantakaupungissa viisi kiinteistöä. Ilkka Pajun mukaan kaupalla vapautetaan pääomia käynnissä oleviin ja uusiin kehityshankkeisiin.

– Tällä hetkellä meillä on Turun ja Helsingin keskustoissa vireillä yhteensä yhdeksän kaava- ja kiinteistökehityshanketta, joihin tulemme investoimaan tulevina vuosina luvitusten ja kaavojen etenemisten tahtiin. Esimerkiksi Turussa on meneillään Parkin urheilukentän alueen kehityshanke, jota teemme yhdessä Turun kaupungin kanssa, Paju kertoo.

Turkulainen perheomisteinen Kansallis-yhtiöt sijoittaa kiinteistöihin Turun ja Helsingin kantakaupunkialueilla. Kansallis-yhtiöt toimii kiinteistöjen aktiivisena kehittäjäomistajana ja kaupunkikeskustojen kehittäjänä.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

GP-Asennuspalvelu Oy

GP-Asennuspalvelu Oy

Puusepänliikkeitä, Puusepäntyöt, Ravintolakalusteita, RST-Kalusteet

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Aitiopaikka

Valtion virastotalo, Itsenäisyydenaukio 2, Turku

www.frescoravintolat.fi

A 200-250, KP 2-50, R 300, S, terassi Aurajoelle, Maaherran edustustila 50 hengelle Aurajoki-näköaloin. Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet 10, 20 ja 200 henkilölle, langaton verkko, äänentoistolaitteet, AV-laitteet, hää- ja juhlapalvelut, catering, näyttelytila aulassa, lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tule paikan päälle tutustumaan. Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www.frescoravintolat.fi.

Lue uusin näköislehtemme

11/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 12.11.2020


11-liite/2020Liite
to 12.11.2020


Seuraa meitä somessa