Julkaistu 17.11.2020 0          

Turun AMK:n alumneille maksuton avoin AMK

Turun ammattikorkeakoulu haluaa tukea alumniensa jatkuvaa oppimista avaamalla maksuttoman opinto-oikeuden avoimen AMK:n opintoihin 1.1.2021 alkaen

Opinto-oikeus koskee Turun ammattikorkeakoulun avoimen AMK:n opintotarjontaa; yksittäisiä opintojaksoja sekä korkeakouludiplomeja pois lukien polkuopinnot. Opinto-oikeus on voimassa kaksi vuotta ja koskee 1.1.2019 tai sen jälkeen Turun AMK:sta valmistuneita alumneja. Vuosittain Turun ammattikorkeakoulusta valmistuu yli kaksi tuhatta opiskelijaa. Heistä lähes kolme neljästä työskentelee alueella, kun valmistumisesta on kulunut viisi vuotta.

Alumnit ovat ammattikorkeakoululle yksi tärkeimmistä sidosryhmistä. Alumnien sitouttaminen ammattikorkeakoulun toimintaan on erityisen tärkeää mm. koulutuksen kehittämisen ja työelämäyhteistyön kannalta. Alumnit edustavat omaa koulutustaan ja ammattikorkeakouluaan maailmalla. Alumnien kautta ammattikorkeakoulutus tulee yhä tutummaksi eri yrityksille ja organisaatioille.

Maksuttoman kahden vuoden opinto-oikeuden avaaminen alumneille mahdollistaa parhaat osaajat myös alueen yrityksiin. Jatkuva itsensä kehittäminen on edellytys työelämässä pärjäämiselle.

– Haluamme osaltamme olla tukemassa Varsinais-Suomen kehitystä kouluttamalla parhaita osaajia alueelle, toteaa alumnikoordinaattori Elina Karaus Turun ammattikorkeakoulusta.

Avoimessa AMK:ssa opiskelu on avointa kaikille iästä ja koulutustaustasta riippumatta. Osa Avoimen AMK:n opiskelijoista täydentää osaamista opiskelemalla työn ohessa yksittäisiä kursseja. Osa opiskelee suunnitelmissa laajempi kokonaisuus ja tavoitteena esimerkiksi YAMK-tutkinto.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Kokouspalvelut

Turun Messukeskus

Messukentänkatu 9-13, Turku

www.turunmessukeskus.fi

KP 20-3000, R, A 200-700

Lue uusin näköislehtemme

11/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 12.11.2020


11-liite/2020Liite
to 12.11.2020


Seuraa meitä somessa