Julkaistu 23.11.2020 0          

Jokainen asiakaskäynti Skanssissa kerryttää hyväntekeväisyyspottia

TPS:n Eero Tuominen ja Michael Monroe antavat hyvän kiertää!

Tänä jouluna kauppakeskus Skanssi tekee hyvää tukemalla useita paikallisia järjestöjä ja yhdistyksiä monin eri tavoin ”Anna hyvän kiertää”-kampanjallaan.

Skanssi kampanjoi yhdessä tuttujen turkulaisten tähtien Michael Monroen ja Lauri Korpikosken luotsaaman HC TPS:n kanssa, joiden valitsemat hyväntekeväisyyskohteet ovat Eläinsuojeluyhdistys Dewi ry ja Sykerö. Jokainen asiakaskäynti joulukuussa Skanssissa kerryttää pottia, jonka Skanssi lahjoittaa hyväntekeväisyyteen – mitä useammin asiakkaat käyvät Skanssissa, sitä enemmän lahjoituspotti kasvaa.

HC TPS:n valitsema kohde Sykerö on Lounais-Suomen Syöpäyhdistys ry:n alainen lapsisyöpäpotilasperheiden kerho. Se tukee ja järjestää toimintaa syöpään sairastuneille lapsille ja heidän perheilleen. Kerho toimii pääsääntöisesti vapaaehtoisvoimin ja lahjoitusvaroin.

Michael Monroen kohde on Turun seudulla toimiva Eläinsuojeluyhdistys Dewi ry, joka on erikoistunut villiintyneiden populaatiokissojen auttamiseen. Yhdistys toimii täysin vapaaehtoisvoimin.

Skanssi on mukana myös Joulupuu-keräyksessä, joka Mothers in Business -yhdistyksen kanssa kerää joululahjoja Turun lastensuojelun piirissä oleville lapsille ja nuorille 13.12. asti. Viime vuonna kerättiin lähes 3000 pakettia Turun seudun lapsille.

Turun alueen partiolaisten toimintaa tuetaan partiolaisten toteuttamalla paketointipisteellä joulukuussa 11.12. alkaen – Skanssi tarjoaa paketointipisteellä ilmaiseksi lahjapaketoinnin kaikkiin Skanssista ostettuihin lahjoihin.

Asiakkaat voivat myös tehdä oman lahjoituksen suoraa Sykerön ja Eläinsuojeluyhdistys Dewi ry:n keräyksiin, tuoda oman lahjansa Skanssin Joulupuu-keräykseen tai nauttia vain rauhassa joulun tunnelmasta Skanssissa lämpimän puurolautasen ääressä. Laitetaan yhdessä hyvä kiertämään!


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Kaarinan Autokoulu Oy

Kaarinan Autokoulu Oy

Ammattipätevyyskoulutus, Autokoulu, CE- luokan koulutus

Kokouspalvelut

Ruissalon Kylpylä

Ruissalon puistotie 640, Turku

www.ruissalospa.fi

Kokoukset, juhlat, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasosasto, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

01/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 18.01.2021


Seuraa meitä somessa