Julkaistu 25.11.2020 0          

Tapani Pulli Turun kauppakamarin puheenjohtajaksi

Turun kauppakamarin syyskokous on valinnut kauppakamarin puheenjohtajaksi Meyer Turku Oy:n varatoimitusjohtaja Tapani Pullin.

Tapani Pulli seuraa tehtävässä kolme vuotta puheenjohtajana toiminutta Matti Rihkoa. Pulli on toiminut kauppakamarin hallituksessa vuodesta 2017 ja puheenjohtajistossa vuodesta 2019 lähtien.

Puheenjohtajakaudellaan Pulli aikoo edelleen edistää Turun kauppakamarin palvelujen monipuolistamista ja digitalisointia unohtamatta tärkeitä vaikuttamisen kohteita kuten osaavan työvoiman varmistamista, alueen saavutettavuuden kehittämistä sekä vetovoimaisuuden lisäämistä entisestään. Nämä ovat myös Meyer Turulle tärkeitä asioita.

- Tällaisina epävarmuuden aikoina yritykset kokevat kauppakamarin roolin ja jäsenyyden tärkeänä. Koronakriisi on lisännyt erityisesti neuvontapalvelujen ja virtuaalisten koulutusten suosiota, mikä kertoo siitä, että kauppakamarista on haettu ja saatu apua koronan tuomiin uusiin tilanteisiin, Pulli toteaa.

Ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi syyskokouksessa valittiin hallitusammattilainen Panu Routila ja toiseksi varapuheenjohtajaksi Neste Oyj:n Satamat ja terminaalit -johtaja Elina Herrala.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Rockfun Promotions & Agency Oy

Rockfun Promotions & Agency Oy

Juontajapalvelut, Konsultointipalveluja, Mainosspiikkaus, Mediatoimistoja, Ohjelmatoimistoja, Promootiopalvelut, Viestintätoimistoja, Äänimainontaa

Kokouspalvelut

Linnateatteri

Humalistonkatu 7, Turku

www.linnateatteri.fi

Muutautumiskykyinen komeljanttari. Linnateatteri on vuodesta 2003 toiminut turkulainen komediaan, musiikkiin ja maistuvaan ruokaan keskittyvä teatteri, jossa ei turhia jäpitetä.

Lue uusin näköislehtemme

01/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 18.01.2021


Seuraa meitä somessa