Julkaistu 27.11.2020 0          

Television uusi musiikkiohjelma räjäytti turkulaisen Divetin suosion

Marko Vainion luoma Divet on näkyvä hahmo uudessa All Together Now Suomi -ohjelmassa. Divet poseeraamassa yhteiskuvassa ohjelman tuomaristoon myös kuuluvan Einin kanssa.

Satoja ja taas satoja esiintymisiä pikkujouluissa, laivoilla, teattereissa, isoilla ja pienillä areenoilla. Turkulainen drag-artisti ja yrittäjä Marko Vainio eli Divet on reissannut esiintymisten puolesta Suomea pitkin poikin.

Vainion drag-ura on kestänyt 15 vuotta, joten täksi syksyksi suunnitelmissa oli upea 15-vuotisjuhlakiertue. Kirsikkana kakussa oli se, että Divet tulisi olemaan mukana Nelosen uudessa suursatsauksessa, All Together Now Suomi -musiikkiohjelmassa, jota esitetään syyskaudella lauantai-iltaisin.

Mutta kaikki ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan – kuten ei kovin monella muullakaan tänä vuonna. Koronan myötä monet tällä vuodelle sovitut esiintymiset peruuntuivat ja koko juhlakiertue piti siirtää syksyyn 2021.

Mutta onneksi tapahtui hyvääkin - All Together Now Suomi -ohjelmasta on tullut suosittu, ja hauska ja suulas Divet nähdään melkein jokaisessa jaksossa keskellä valokeilaa, aivan ohjelman tuomari Laura Voutilaisen vieressä.

-Olen ollut itsekin aivan yllättynyt siitä, miten paljon ruutuaikaa olen ohjelmassa saanut. Ehkä olen niin paljon esillä, koska mulla on ollut aika paljon sanottavaa, Vainio nauraa.

All Together Now on suurin tv-tuotanto, jossa Divet on ollut mukana. Ohjelman myötä Divetin suosio on myös kasvanut huimasti. Viestien, someseuraajien ja nettisivun klikkien määrä on kasvanut jokaisen jakson myötä.

-Toivon todellakin, että ohjelmaa tehdään vielä toinenkin kausi! Ja minulta jäi vielä monta lookkia esittelemättä!

Divet Air valloittaa Turun ja Helsingin

All Together Now Suomi on tuonut pientä lohtua syksyyn, mutta vallitseva tilanne on vetänyt silti yrittäjän mielen matalaksi.

-Yleensä minulla on pikkujouluaikaan viikonloppuisin 2-4 keikka per ilta. Nyt makaan kotona sohvalla katsomassa Netxlifiä. Että semmoinen pikkujoulukausi tällä kertaa!

-En olisi ikinä uskonut, että tästä syksystä tulee näin raskas. Pelkkää odottelua, Vainio huokaa.

Joitakin pieniä yksityistilaisuuksia ja pikkujouluja Divet on tehnyt, mutta enimmäkseen keikkailu on ollut tauolla. Syksyn aikana Vainio kehitteli Divet Air -konseptin, joka piti toteuttaa helsinkiläisessä elokuvateatteri Maximissa pikkujouluaikaan.

-Ideana oli, että kun nyt ei pääse matkustamaan, olisimme tarjoilleet silti matkustuskokemuksen. Lentoemäntinä olisi drag queeneja ja tarjolla oikeaa lentokoneruokaa.

Korona perui nämäkin suunnitelmat, ja Divet Air siirtyy ensi maaliskuulle. Turun Finnkinossa se vierailee 11.3, ja shown liput tulevat myyntiin tammikuussa.

Uusi ura hierojana?

- Ehkä tämä aika täytyy ottaa itsensä kehittämisen aikana, Vainio miettii.

Hän on tehnyt joitain striimauksia ja perjantaisin instaliveä nimellä Perjantai-Paukku. Lisäksi mies on aloittanut hierojaopinnot.

-Päätin, että täytyy tehdä jotain ihan muuta, ja opiskelu on ollut kivaa vastapainoa kotona olemiselle. Mutta todella odotan sitä, että pääsisin taas keikkailemaan.

All Together Now -ohjelman satapäisen tuomariston kapteeni on Laura Voutilainen. Divet nähdään ohjelmassa usein aivan Voutilaisen vieressä,

Heli Nieminen

Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Graafinen suunnittelu, Kirjansitomoja, Kirjapaino, Painotaloja, Pakkauspalvelu, Pakkaussuunnittelua, Suunnittelu, Suunnittelutoimistoja

Kokouspalvelut

Naantalin Kylpylä

Matkailijantie 2, Naantali

www.naantalispa.fi

Kokoukset, juhlat, näyttelyt, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasparatiisi, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

01/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 18.01.2021


Seuraa meitä somessa