Julkaistu 01.12.2020 0          

Turun Kaupunginteatteri ja Åbo Svenska Teater keskeyttävät esitystoiminnan 23.12. asti

Turun Kaupunginteatteri peruuttaa osana koronarajoitustoimia kaikki esitykset ja live-yleisötilaisuudet 3.12.–23.12. väliseltä ajalta. Keskeytyspäätöksen pohjana on Varsinais-Suomen koronakoordinaatioryhmän suositus. Esitystoimintaan palataan syksyltä tutuin käytännöin joulun välipäivinä, mikäli viranomaiset arvioivat sen turvalliseksi.

Turun Kaupunginteatteri hyvittää peruuntuneiden esitysten liput asiakkaille. Asiakkaiden ohjeistus löytyy teatterin verkkosivuilta.

Teatteri pysyy yhteydessä yleisöön virtuaalisesti. Esimerkiksi Nokia-näytelmän Teosavauksen 3.12. ja Naisia ja hevosia -keskustelutilaisuuden 8.12. voi katsoa Turun Kaupunginteatterin Facebook-sivulta livelähetyksenä. Myös keväältä tuttu Somenäyttämö tekee paluun yleisön iloksi. Teatteripodcast Väliaika jatkuu myös, uusia jaksoja ilmestyy kuunneltavaksi joka torstai.

-

Åbo Svenska Teater peruu kaikki esityksensä heti tästä päivästä 1.12. lähtien 23.12. asti. Tämä päätös perustuu Varsinais-Suomen alueellisen koordinaatioryhmän aiemmin tänään annettuihin uusiin suosituksiin. Lounais-Suomen aluehallintoviraston päätös annetaan huomenna ja tulee voimaan 3.12.

Åbo Svenska Teaterin lipunmyynti on auki normaalisti ja teatteri ottaa yhteyttä henkilökohtaisesti kaikkiin asiakkaihin. Varatut ja ostetut liput voi vaihtaa myöhempään ajankohtaan tai lahjakorttiin. Asiakkaat voivat myös saada rahansa takaisin jo lunastetuista lipuista.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

J&T Pajunen

J&T Pajunen

Kuljetusliikenne, Kuljetuspalveluja

Kokouspalvelut

Kultaranta Resort Oy

Särkänsalmentie 178, Naantali

www.kultarantaresort.fi

Kokoukset, yritystilaisuudet, juhlat, aktiviteetit, majoitus. Kaikki samasta paikasta isommallekin ryhmälle.

Lue uusin näköislehtemme

01/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 18.01.2021


Seuraa meitä somessa