Julkaistu 03.12.2020 0          

Finnkino ja Kauppakeskus Mylly rakentavat elokuvateatterin Raisioon

Kauppakeskus Mylly on tehnyt sopimuksen Finnkinon kanssa 6-salisen teatterin rakentamisesta. Mylly on Varsinais-Suomen suurin kauppakeskus, jossa vierailee vuosittain liki 6 miljoonaa asiakasta. Elokuvateatteria varten rakennetaan noin 2 000 m2 laajennusosa, ja teatterin on määrä avautua vuoden 2022 aikana.

-Elokuvateatteri tekee Myllystä entistä vetovoimaisemman, lisää sen houkuttelevuutta ja luo hyvän pohjan elämyksellisyyden ja viihtymisen palveluiden kehittämiselle tulevaisuudessa. Odotamme elokuvateatterin vetävän asiakkaita laajasti Myllyn vaikutusalueelta – elokuvateatterin avautuminen Myllyyn tulee tuomaan positiivista kehitystä paitsi Myllyn tulevaisuuden kävijämääriin, myös neuvotellessamme uusia, kiinnostavia muiden alojen yhteistyökumppaneita Myllyyn, kertoo Kauppakeskus Myllyn toimitusjohtaja Mari Hantula.

Suomen suurimmalla elokuvateatteriketju Finnkinolla on 113 valkokangasta 16 eri teatterissa 11 kaupungissa. Finnkino on osa Odeon Cinemas Groupia, joka on Euroopan suurin elokuvateatteriketju.

-Olemme erittäin innoissamme ketjumme laajenemisesta Kauppakeskus Myllyyn! Suunnittelemme sinne täysin uudenlaista teatteria, joka tulee olemaan erinomainen lisä Turun alueen kulttuuri- ja vapaa-ajan tarjontaan. Pandemian aiheuttamista vaikeuksista huolimatta uskomme edelleen vahvasti elokuvateatterien tulevaisuuteen. Myös Turun Kinopalatsi jatkaa toimintaansa normaalisti uuden teatterin avauduttua, kertoo Finnkinon kaupallinen johtaja Hannele Wolf-Mannila.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

GP-Asennuspalvelu Oy

GP-Asennuspalvelu Oy

Puusepänliikkeitä, Puusepäntyöt, Ravintolakalusteita, RST-Kalusteet

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Aitiopaikka

Valtion virastotalo, Itsenäisyydenaukio 2, Turku

www.frescoravintolat.fi

A 200-250, KP 2-50, R 300, S, terassi Aurajoelle, Maaherran edustustila 50 hengelle Aurajoki-näköaloin. Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet 10, 20 ja 200 henkilölle, langaton verkko, äänentoistolaitteet, AV-laitteet, hää- ja juhlapalvelut, catering, näyttelytila aulassa, lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tule paikan päälle tutustumaan. Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www.frescoravintolat.fi.

Lue uusin näköislehtemme

01/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 18.01.2021


Seuraa meitä somessa