Julkaistu 11.12.2020 2          

Verkkokauppojen asiakkaat äänestivät: Jimm’s PC-Store on vuoden 2020 paras kauppa

Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja ja tietotekniikan verkkokaupan pioneeri, Jimm’s PC-Store (www.jimms.fi) on valittu vuoden 2020 parhaaksi kaupaksi hintavertailupalvelu Hintaopas.fi:n tuoreessa kilpailussa.

Jimm’s sai voiton myötä Vuoden paras kauppa 2020 -arvonimen.

Suomessa toimivien yli 800 verkkokaupan hinta- ja tuotetiedot kokoavan hintavertailupalvelu Hintaopas.fi:n kilpailussa oli kuusi eri sarjaa, joista Jimm’s voitti koko kilpailun lisäksi suositun Pelit ja pelikonsolit -sarjan.

Tänä vuonna vuoden paras kauppa valittiin uudella tavalla. Hintaopas.fi pyysi kuluttajien mielipidettä ja arviota kaupoista. Arvostelemalla käyttämäänsä kauppaa kuluttaja tuki niitä kilpailussa ja auttoi samalla muita tekemään parempia ostopäätöksiä. Jokainen arvostelu kerrytti myös lahjoitussummaa Pelastusarmeijan Joulupata-keräykseen. Lisäksi kilpailun nimi vaihdettiin Vuoden verkkokaupasta Vuoden parhaaksi kaupaksi, koska monilla verkkokaupoilla on myös kivijalkakauppa.

-Nöyrät kiitokset asiakkaillemme ja kaikille, jotka ovat meitä arvioineet Hintaoppaassa” sanoo Jimm’s PC-storen toimitusjohtaja Antti Järvinen.

- Etenkin tämän vuoden poikkeuksellisen tilanteen myötä asiakaspalvelumme on noussut entistä suurempaan arvoon ja kontaktimäärämme ovat kasvaneet merkittävästi. Olemme kasvaneiden yhteydenottojen hallitsemiseksi panostaneet niin henkilöresursseihin kuin työtä helpottavaan tekniikkaan. Tämä on selvästikin kannattanut, koska asiakkaamme ovat arvostaneet palveluhenkisyyttämme.

-Arvosteluja tarkastellessa huomaa, että kuluttajat nostivat ensiarvoisen tärkeiksi asioiksi tuotteen nopean toimituksen, asiakaspalvelun, valikoiman sekä tietysti hinnat. Näiden tekijöiden balanssi on Jimm’s PC Storella kohdallaan ja asiakaskokemukset ovat olleet kokonaisuudessaan erinomaisia, kertoo Hintaoppaan maajohtaja Liisa Matinvesi-Bassett.


Kommentit

Ylläpito 18.03.2021 klo 17:03

Kommentti poistettu ylläpidon toimesta.


Ylläpito 23.03.2021 klo 12:03

Kommentti poistettu ylläpidon toimesta.


Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Graafinen suunnittelu, Kirjansitomoja, Kirjapaino, Painotaloja, Pakkauspalvelu, Pakkaussuunnittelua, Suunnittelu, Suunnittelutoimistoja

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Korkki

Linnankatu 43, Turku

www.frescoravintolat.fi

R 75, KP 5-24 (75). Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet, AV-laitteet. Juhlapalvelu. Lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tervetuloa tutustumaan uuteen ravintolaamme! Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www. frescoravintolat.fi

Lue uusin näköislehtemme

06-07/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 17.06.2021


Seuraa meitä somessa