Julkaistu 16.12.2020 0          

Heidi Backman Åbo Akademin yliopistopalvelujen uudeksi johtajaksi

VTM Heidi Backman on nimitetty Åbo Akademin yliopistopalvelujen johtajaksi. Hän aloittaa tehtävässä 1.2.2021 hallintojohtaja Ulla Achrénin jäädessä eläkkeelle.

Backman on työskennellyt Kauniaisten kaupungin sivistystoimenjohtajana vuodesta 2013. Hänellä on laaja kokemus johtamisesta, koulutuksen kehittämisestä ja koulutuksen hallinnosta. Hän on aikaisemmin työskennellyt Opetushallituksessa muun muassa vt. johtajana, opetusneuvoksena ja ylitarkastajana. Hän on myös työskennellyt Kuntaliitossa ja Sydkustens landskapsförbund -järjestössä.

Backmanilla on laaja kansallinen, pohjoismainen ja kansainvälinen verkosto, joka on syntynyt toimeksiantojen ja yhteistyön kautta useissa organisaatioissa, mm. Arcadan hallintoneuvostossa, University of Southern Californiassa, Svenska folkskolans vänner -järjestön hallituksessa ja koulutusvaliokunnassa, ammattiopisto Axxellissa, Åbo Akademin elinikäisen oppimisen keskuksessa sekä ajatushautomo Magmassa.

– On ilahduttavaa, että Heidi Backman haluaa tulla Åbo Akademiin. Hänen kokemuksensa ja pätevyytensä ovat tärkeitä ja tervetulleita lisiä, sanoo Åbo Akademin rehtori Moira von Wright.

– Otan vastaan tehtävän Åbo Akademissa suurella nöyryydellä. Tiedon ja tieteellisellä sivistyksen avulla voimme luoda hyvinvointia Suomen ruotsinkielisille alueille ja on etuoikeus saada työskennellä näin ratkaisevien ja tärkeiden kysymysten parissa, sanoo Heidi Backman.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Kaarinan Autokoulu Oy

Kaarinan Autokoulu Oy

Ammattipätevyyskoulutus, Autokoulu, CE- luokan koulutus

Kokouspalvelut

Viking Line

PL 265, Turku

www.vikingline.fi

Amorella klo 08:45. Kokoustiloja 12 (10-180 hlöä), Auditorio 180 hlöä. Kokoustilojen kapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Monitoimitila Panoraama messu- ja näyttelykäyttöön (max 200, istumapaikat 140) Useita ravintoloita, saunaosasto. Viking Grace klo 20:55. Kokoustiloja 11 (6-230 hlöä) Auditorio 230. Kokousosaston kokonaiskapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Kuvaa ja ääntä on mahdollista välittää useaan kokoushuoneeseen ja Club Vogueen samanaikaisesti. Useita ravintoloita, Spa osasto. Ryhmille omaa erikoisohjelmaa – kysy lisätietoja.

Lue uusin näköislehtemme

01/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 18.01.2021


Seuraa meitä somessa