Julkaistu 16.12.2020 0          

Heidi Backman Åbo Akademin yliopistopalvelujen uudeksi johtajaksi

VTM Heidi Backman on nimitetty Åbo Akademin yliopistopalvelujen johtajaksi. Hän aloittaa tehtävässä 1.2.2021 hallintojohtaja Ulla Achrénin jäädessä eläkkeelle.

Backman on työskennellyt Kauniaisten kaupungin sivistystoimenjohtajana vuodesta 2013. Hänellä on laaja kokemus johtamisesta, koulutuksen kehittämisestä ja koulutuksen hallinnosta. Hän on aikaisemmin työskennellyt Opetushallituksessa muun muassa vt. johtajana, opetusneuvoksena ja ylitarkastajana. Hän on myös työskennellyt Kuntaliitossa ja Sydkustens landskapsförbund -järjestössä.

Backmanilla on laaja kansallinen, pohjoismainen ja kansainvälinen verkosto, joka on syntynyt toimeksiantojen ja yhteistyön kautta useissa organisaatioissa, mm. Arcadan hallintoneuvostossa, University of Southern Californiassa, Svenska folkskolans vänner -järjestön hallituksessa ja koulutusvaliokunnassa, ammattiopisto Axxellissa, Åbo Akademin elinikäisen oppimisen keskuksessa sekä ajatushautomo Magmassa.

– On ilahduttavaa, että Heidi Backman haluaa tulla Åbo Akademiin. Hänen kokemuksensa ja pätevyytensä ovat tärkeitä ja tervetulleita lisiä, sanoo Åbo Akademin rehtori Moira von Wright.

– Otan vastaan tehtävän Åbo Akademissa suurella nöyryydellä. Tiedon ja tieteellisellä sivistyksen avulla voimme luoda hyvinvointia Suomen ruotsinkielisille alueille ja on etuoikeus saada työskennellä näin ratkaisevien ja tärkeiden kysymysten parissa, sanoo Heidi Backman.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Rockfun Promotions & Agency Oy

Rockfun Promotions & Agency Oy

Juontajapalvelut, Konsultointipalveluja, Mainosspiikkaus, Mediatoimistoja, Ohjelmatoimistoja, Promootiopalvelut, Viestintätoimistoja, Äänimainontaa

Kokouspalvelut

Linnateatteri

Humalistonkatu 7, Turku

www.linnateatteri.fi

Muutautumiskykyinen komeljanttari. Linnateatteri on vuodesta 2003 toiminut turkulainen komediaan, musiikkiin ja maistuvaan ruokaan keskittyvä teatteri, jossa ei turhia jäpitetä.

Lue uusin näköislehtemme

03/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 18.03.2021


03-liite/2021Liite
to 18.03.2021


Seuraa meitä somessa