Julkaistu 21.12.2020 0          

Mikko Granström Mainostoimisto 4D:n toimitusjohtajaksi

Mainostoimisto 4D:n uusi toimitusjohtaja Mikko Granström ja hallituksen puheenjohtajaksi siirtyvä Eero Mäkitalo.

Turkulainen Mainostoimisto Neljä Ulottuvuutta Oy eli 4D on nimittänyt Mikko Granströmin uudeksi toimitusjohtajakseen ja samalla hänet on kutsuttu yhtiön osakkaaksi. 15 vuotta sitten Mainostoimisto 4D:tä perustamassa ollut Eero Mäkitalo siirtyy toimitusjohtajan tehtävästä hallituksen puheenjohtajaksi ja aloittaa Mainostoimisto 4D:n asiakkaan Scason Oy:n varatoimitusjohtajana.

Granströmillä on 20 vuoden monipuolinen kokemus markkinoinnin, myynnin ja videotuotannon alalta. - 4D käänsi koronahaasteen digitaalisen markkinoinnin voitoksi. Olen innoissani, että pääsen luotsaamaan näin hyvät lähtökohdat omaavaa toimistoa, Granström kommentoi. 4D:llä on loistavat edellytykset jatkossakin kasvuun.

Granström aloittaa toimitusjohtajana tammikuussa 2021. Vuoden 2020 aikana 4D on saanut joukkoonsa muitakin uusia kasvoja: hallituksen jäsenenä aloitti Mikko Kurki, asiakkuuspäällikkönä Tiia Nevalainen ja copywriterinä Tiina Palkki. Koronaviruksen aiheuttamasta poikkeuksellisesta taloustilanteesta huolimatta Mainostoimisto 4D:n vuosi 2020 on sujunut suotuisasti; liikevaihto on ollut 7 % kasvussa ja toiminta on ollut kannattavaa. Yhtiö työllistää 10 henkilöä. Mainostoimisto 4D on erikoistunut brändinrakentamiseen, sisällöntuotantoon ja digimarkkinointiin.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

J&T Pajunen

J&T Pajunen

Kuljetusliikenne, Kuljetuspalveluja

Kokouspalvelut

Ravintola Prego

Uimahallintie 2, Kaarina

www.ravintolaprego.fi

KP 60 + 25, R 80, myös kokous-ja catering -palvelut.

Lue uusin näköislehtemme

03/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 18.03.2021


03-liite/2021Liite
to 18.03.2021


Seuraa meitä somessa