Julkaistu 28.12.2020 0          

Mynämäki haluaa olla yritysvoimainen kunta

Mynämäki haluaa jatkossa olla Kasitien yritysvoimaisin kunta.

Mynämäen kunnan omistama Mynämäen YritysVoima Oy päätti viime vuonna palkata yritykseen ensimmäisen kokopäivätoimisen toimitusjohtajaksi Matti Heleniuksen, joka vie yrityksen muutosta ja kehitystä eteenpäin.

Tässä yhteydessä myös yrityksen nimi vaihtui. Se oli aiemmin Mynämäen Teollisuuskiinteistö Oy, ja yritys keskittyi omistamiensa kiinteistöjen hoitoon ja vuokraukseen.

Nyt uudella nimellä ja puhdilla toimiva Mynämäen YritysVoima avaa ensi vuoden alussa nettisivut, joissa se esittelee palvelujaan yrittäjille.

Yrittäjät voivat esimerkiksi ilmoittaa sivujen kautta vapaista toimitiloista tai halustaan ostaa/vuokrata toimitilaa.

-Mynämäessä on kohtuullisen laaja yrityskanta, jota pyrimme kaikin tavoin aktivoimaan oman liiketoiminnan kehittämiseen. Pyrimme myös aktivoimaan yrityksiä käyttämään seudullisia palveluita enemmän ja kehittämään omaa toimintaansa tukeutuen seudullisiin tai valtakunnallisiin asiantuntijoihin, kuten Turku Business Region, ELY, Business Finland ja niin edelleen, kertoo Helenius.

- Luonnollisesti työhömme kuuluu myös keskustella uusien yrittäjien kanssa kuntaan sijoittumisasioissa. Niitä voidaan perustaa ihan alusta asti täällä tai yritykset voivat siirtää toimintojaan tänne. Meillä on erinomaiset ja monipuoliset teollisuus-/yritystonttivarannot, Helenius kertoo.

Helenius sanoo, että Mynämäen YritysVoima Oy tekee historiallista työtä auttaen yrittäjiä aktivoitumaan ja tukien heitä kehittämään toimintojaan, ei vain vuokraamaan toimitiloja kuten aina ennen monta vuosikymmentä on tehty.

Heli Nieminen

Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Autovuokraamo Lempinen St1 Stålarminkatu

Autovuokraamo Lempinen St1 Stålarminkatu

Autojen pesut, Autojen puhdistuspalvelut, Autojen ruosteen estokäsittely, Autovuokrausta, Kahviloita

Kokouspalvelut

Ruissalon Kylpylä

Ruissalon puistotie 640, Turku

www.ruissalospa.fi

Kokoukset, juhlat, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasosasto, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

01/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 18.01.2021


Seuraa meitä somessa