Julkaistu 28.12.2020 0          

Seuraavan talven lomamatkoja varataan jo vilkkaasti

Playa del Ingles, Gran Canaria

Matkanjärjestäjä Tjäreborg on avannut talven 2021–22 lomamatkojen myynnin. Seuraavalle talvelle on varattu jo saman verran matkapaketteja kuin vuosi sitten vastaavaan aikaan. Eniten varauksia on tehty perinteisiin talvikohteisiin Gran Canarialle ja Teneriffalle, mutta myös Kap Verde on kasvattanut suosiotaan. Näiden lomakohteiden lisäksi matkoja voi jo varata muun muassa Madeiralle, Thaimaahan ja Gambiaan.

Matkanjärjestäjä Tjäreborg katsoo luottavaisesti uuteen vuoteen ja myös jo pandemian jälkeiseen aikaan.

– Erittäin haastavan vuoden jälkeen trendi alkaa taittua, esimerkiksi koronarokotteeseen liittyvien positiivisten uutisten myötä. Näemme selvästi, että suomalaisilla on valtava tarve matkustaa ja että lämpöä, valoa ja aurinkoa todella kaivataan talven keskelle. Olemme myös panostaneet kohtuullisiin ehtoihin ja tarkennettuihin turvallisuuskäytäntöihin, jotta varaaminen on asiakkaalle turvallista ja helppoa, kertoo Tjäreborgin maajohtaja Jessica Virtanen.

Alkuvaiheessa ensi talven matkatuotannosta on varattavissa noin 150 suosituinta hotellia. Lisää seuraavan talven lomatarjontaa tulee jatkuvasti myyntiin. Lomalennoilla toteutettavien matkapakettien lisäksi myös reittilennoilla toteutettavia kaupunkilomia ja kaukolomia on varattavissa noin vuoden eteenpäin.

Helsingin ohella Tjäreborgin Sunclass Airlines lentää koko talvikauden viikoittain suoraan Gran Canarialle myös Turusta, Vaasasta ja Kuopiosta.

– Asiakkaamme arvostavat vaivatonta matkustamista suoraan omalta kotikentältä ja haluamme tarjota sen vaihtoehdon mahdollisimman monille suomalaisille, sanoo Jessica Virtanen.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Rockfun Promotions & Agency Oy

Rockfun Promotions & Agency Oy

Juontajapalvelut, Konsultointipalveluja, Mainosspiikkaus, Mediatoimistoja, Ohjelmatoimistoja, Promootiopalvelut, Viestintätoimistoja, Äänimainontaa

Kokouspalvelut

Linnateatteri

Humalistonkatu 7, Turku

www.linnateatteri.fi

Muutautumiskykyinen komeljanttari. Linnateatteri on vuodesta 2003 toiminut turkulainen komediaan, musiikkiin ja maistuvaan ruokaan keskittyvä teatteri, jossa ei turhia jäpitetä.

Lue uusin näköislehtemme

01/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 18.01.2021


Seuraa meitä somessa