Julkaistu 05.01.2021 0          

Maksutonta sparrausta liiketoimintaan - Haku Kasvu Openin Kasvupoluille on alkanut

Kasvu Openin Kasvupolku®-sparrauksesta yritykset saavat maksutonta apua muun muassa koronapandemiasta selviämiseen, rahoitusosaamisen kartuttamiseen sekä myyntiin ja markkinointiin. Sparraukseen voivat hakea mukaan kaikki yritykset, joilla on y-tunnus ja vahva tahto kasvattaa liiketoimintaa. Yrityksen liikevaihdolle, toimialalle, sijainnille tai iälle ei ole kriteerejä.

Kasvu Openin Kasvupolut 2021: Automaation tulevaisuus Kasvupolku®, Bio- ja kiertotalouden Kasvupolku®, Etelä-Pohjanmaan Kasvupolku®, Kainuun Kasvupolku®, Keski-Suomen Kasvupolku®, Keski-Uudenmaan Kasvupolku®, Pirkanmaan Kasvupolku®, Pohjanmaan Kasvupolku®, Pohjois-Pohjanmaan Kasvupolku®, Pohjois-Savon Kasvupolku®, Pääkaupunkiseudun Kasvupolku®, Tulevaisuuden liikenne Kasvupolku® ja Verkkokaupan Kasvupolku®.

Haku Kasvupolku®-sparraukseen alkaa 4.1.2021 ja päättyy 17.3.2021.

Sparraus on henkilökohtaista neuvontaa liiketoiminnan kehittämiseen

Kasvupolut ovat alue- tai toimialakohtaisia kahden tapahtumapäivän kokonaisuuksia. Tapahtumapäivät järjestetään digitaalisesti tai livenä, riippuen vallitsevasta pandemiaohjeistuksesta. Digitaalinen osallistuminen tapahtumapäivään on aina mahdollista.

Jokainen kasvupolulle mukaan valittu kasvuyritys saa luottamuksellista, henkilökohtaista sparrausta liiketoimintaan, tapaa yrityskohtaisesti valitut 5-8 eri alojen asiantuntijaa eli sparraajaa, verkostoituu alueellaan/toimialallaan ja valtakunnallisesti merkittävien kumppaneiden kanssa ja voi halutessaan kisata Vuoden kasvuyritys -tittelistä.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Lounais-Suomen Taxidata Oy

Lounais-Suomen Taxidata Oy

Kuljetuspalveluja, Takseja, Taksiliikenne

Kokouspalvelut

Ruissalon Kylpylä

Ruissalon puistotie 640, Turku

www.ruissalospa.fi

Kokoukset, juhlat, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasosasto, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

01/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 18.01.2021


Seuraa meitä somessa