Julkaistu 05.01.2021 1          

Palvelu pelaa: Kiinnikkeet tuodaan suoraan työmaalle konttiin tai kaappiin

Yrittäjät Pekka Sarlund (vas.) ja Sakari Lehtinen sanovat, että toimintavarmuus ja laadukas asiakaspalvelu ovat SN-Kiinnikkeen toiminnan kulmakivet.

Laadukas asiakaspalvelu ja laajat omat varastot ovat tänä vuonna 25 täyttäneen SN-Kiinnikkeen toiminnan peruspilarit.

SN-Kiinnikkeen asiakkaiden ei tarvitse lähteä hakemaan tarvitsemiaan tuotteita, vaan ne tuodaan suoraan asiakkaan luo. SN asiakaspalveluun kuuluu nimittäin se, että tilatut tarvikkeet toimitetaan suoraan työmaalle.

Useimmiten työmaalle tuodaan kaappi tai työmaakontti, jonne tarvikkeet laitetaan.

-Konttimme on eristetty ja siellä on valot, sähköt ja lämmitys. Tuomme kontin hyllyille sopimuksen mukaan työkaluja ja kiinnikkeitä, useimmiten ruuvitavaraa, ja täytämme konttia sitä mukaa, kun tavaraa kuluu, kertoo SN-Kiinnikkeen yrittäjä Sakari Lehtinen.

-Meillä on Turun alueella koko ajan seitsemän autoa ajossa täydentämässä työmaiden varastoja, sanoo Lehtinen.

Työmaalle vietävä kontti on SN-Kiinnikkeelle iso investointi, mutta se on tärkeä lisäpalvelu, jonka voi tarjota asiakkaille. Kontin ottaneen yrityksen kanssa yhteistyö jää yleensä pysyväksi, joten kontit palautuvat meille harvoin. Yleensä vastaava mestari tykästyy konttiin niin paljon, että siirtää sen mukanaan seuraavalle työmaalle,

Lehtinen kertoo.

Kaikille työmaille konttia ei saa mahdutettua, mutta silloin tuotteet löytyvät SN-Kiinnikkeen työmaalle tuomasta kaapista.

-Olemme tällaisessa palvelussa ja tässä mittakaavassa ainutlaatuinen toimija Turun alueella, Lehtinen kertoo.

Oma laaja varasto takaa toimitusvarmuuden

SN-Kiinnike on perustettu vuonna 1995. Nykyiset omistajat, Pekka Sarlund ja Sakari Lehtinen ovat molemmat työskennelleet yrityksessä pitkään.

SN-Kiinnikkeellä on melkein parin tuhannen neliön laajuiset tilat Turun Metsämäessä Riimukadulla.

-Meillä on varastossamme viitisen kilometriä avohyllyjä sekä 700 lavapaikkaa, ja niissä on noin 13 000 tuotenimekettä, kertoo Lehtinen.

Oman varaston ylläpitämiseen on satsattu vuosien varrella paljon, ja se päätös nousi suureen arvoon korona-aikana, kun moni kilpailija kärsi tuotteiden toimitusvaikeuksista.

-Toimitusvarmuus on meille tärkeä kilpailuetu, ja koko korona-aikana meillä ei ollut pulaa mistään, eikä mitään toimituskatkoksia. Pärjäsimme loistavasti omalla varastollamme, ja koska emme ole koskaan riippuvaisia vain yhdestä tavarantoimittajasta, pystymme käyttämään eri valmistajien tuotteita rinnakkain, Lehtinen kertoo.

Toiminta laajeni myös Helsinkiin

Turusta lähtöisin oleva SN-Kiinnike laajensi toimintaansa vuosi sitten Helsinkiin yrityskaupan myötä.

-Haaveilimme Helsinkiin laajenemisesta vuosia, kunnes löytyi sopiva yritys.

Euromääräisestä rakentamisesta Suomessa suurin osa tehdään Helsingin alueella, joten ilman muuta halusimme laajentua sinne, Lehtinen kertoo.

Helsingin palvelukonseptia ollaan kehittämässä samanlaiseksi kuin mikä Turussakin on käytössä. Palvelukaapit ovat jo tuttu näky työmailla, kontit sen sijaan ovat uudempi tuttavuus.

Nyt Helsingissä on käytössä jo kuusi konttia, ja lisää on tulossa.

-Kontit ovat saaneet Helsingissä hyvän vastaanoton ja palvelua tullaan laajentamaan, Lehtinen lupaa.

SN-Kiinnikkeellä on Turussa viitisentoista ja Helsingissä kymmenkunta työntekijää. Yrityksen toiminta-aluetta on sekä koko Varsinais-Suomi ja Helsingin seutu.


Kommentit

asiakas alusta asti 22.01.2021 klo 15:01

Loistavaa duunia pojat... ja täyellä höökillä etiäpäin...


Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Rockfun Promotions & Agency Oy

Rockfun Promotions & Agency Oy

Juontajapalvelut, Konsultointipalveluja, Mainosspiikkaus, Mediatoimistoja, Ohjelmatoimistoja, Promootiopalvelut, Viestintätoimistoja, Äänimainontaa

Kokouspalvelut

Ravintola Prego

Uimahallintie 2, Kaarina

www.ravintolaprego.fi

KP 60 + 25, R 80, myös kokous-ja catering -palvelut.

Lue uusin näköislehtemme

03/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 18.03.2021


03-liite/2021Liite
to 18.03.2021


Seuraa meitä somessa