Julkaistu 12.01.2021 0          

Turun Satama myy nosturiliiketoimintansa Turku Stevedoringille

Turun Satama Oy myy nosturiliiketoimintansa liiketoimintakauppana Turku Stevedoring Oy:lle (TurkuSteve). Liiketoiminta, nosturit ja nosturityöntekijät siirtyvät uudelle omistajalle 1.3.2021. Nosturitoimintojen siirtymistä operaattorille on valmisteltu pitkään. Turun Satama keskittyy jatkossa luomaan asianmukaisen toimintaympäristön sekä matkustaja- että rahtiliiketoimintaan. Varsinaiset operatiiviset työt eivät kuulu Turun Sataman ydintehtäviin. Yhteistyökumppaniksi etsittiin luotettavaa ja vastuullista toimijaa, joka tarjoaa ja kehittää nosturipalveluja kaikille operaattoreille ja varustamoille. Tällä tavoin nosturitoiminnan jatkuvuus pystytään varmistamaan tulevaisuudessakin. Turku Stevedoring on turkulainen vuonna 1972 perustettu perheyhtiö, jonka toimialoina ovat ahtaus- ja logistiikkapalvelut. Turku Stevedoringin operatiivinen toiminta on keskitetty Turun satamaan.

”Turun Satamalle on tärkeää, että satamassa on nostureita ja pystymme vastaanottamaan aluksia, jotka tarvitsevat nosturipalveluja. Haluamme edelleen olla yksikkö- ja projektisatama. Ratkaisun myötä voimme keskittyä ydinliiketoimintaamme kuuluviin investointeihin” sanoo Turun Sataman toimitusjohtaja Erik Söderholm.

”Nosturitoimintojen siirtyminen yhtiömme palvelutarjontaan vahvistaa merkittävästi liiketoimintaamme vastuullisena yhtiönä ja voimme jatkaa operatiivisten töiden kehittämistä Turun satamassa. Saamme Turun Satamalta ammattitaitoiset nosturikuljettajat, joilla on monipuolinen kokemus myös muista Turun sataman tuottamista oheispalveluista” kertoo Turku Stevedoringin toimitusjohtaja Kimmo Iljin.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Rockfun Promotions & Agency Oy

Rockfun Promotions & Agency Oy

Juontajapalvelut, Konsultointipalveluja, Mainosspiikkaus, Mediatoimistoja, Ohjelmatoimistoja, Promootiopalvelut, Viestintätoimistoja, Äänimainontaa

Kokouspalvelut

Kultaranta Resort Oy

Särkänsalmentie 178, Naantali

www.kultarantaresort.fi

Kokoukset, yritystilaisuudet, juhlat, aktiviteetit, majoitus. Kaikki samasta paikasta isommallekin ryhmälle.

Lue uusin näköislehtemme

01/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 18.01.2021


Seuraa meitä somessa