Julkaistu 18.01.2021 0          

Liedon POP Pankin hallitukselle uusi puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja

Liedon POP Pankin hallituksen puheenjohtajaksi on valittu Jussi Karttila, toimitusjohtaja, Zefort. Varapuheenjohtajaksi on valittu Vesa Tyykilä, myyntijohtaja, Wihuri Tekninen Kauppa.

Jussi Karttila on toiminut Liedon POP Pankin hallituksen jäsenenä vuodesta 2016. Hänellä on 20 vuoden kokemus eri johtotehtävistä ennen yrittäjäksi ryhtymistään.

– Olen otettu luottamuksesta ja otan nöyränä vastaan puheenjohtajan tehtävän. Hallitustyöskentely on opettanut paljon pankkimaailmasta sekä osuuskunnan toiminnasta, kommentoi Jussi Karttila nimitystään.

– Koko pankkikenttä elää valtavaa murrosta, esimerkiksi sääntelyyn liittyvän työn määrä on yllättänyt näin toimialan ulkopuolelta tulevana. Liedon POP Pankissa ollaan kuitenkin hyvissä asetelmissa ja päätöksenteossa eletään koko ajan sormi pulssilla, jotta asioihin on pystytty ja pystytään reagoimaan riittävän ajoissa. POP Pankki -ryhmään yhdistettävästä hyvästä asiakaspalvelusta jäsen- ja asiakaskunnalle halutaan pitää kiinni ja antaa jatkossakin pankille kasvot, Karttila sanoo.

Vesa Tyykilä on seurannut Liedon POP Pankin toimintaa henkilöasiakkaana 25 vuoden ajan. Kokemusta löytyy myös hallintoneuvostosta, hallituksen jäsen hän on ollut vuodesta 2018.

– Kiitos kaikille varapuheenjohtajavalintaani myötävaikuttaneille, tämä on kunniatehtävä. Asiat on hoidettu Liedon POP Pankissa hyvin ja pankkialan haasteista huolimatta pankki on löytänyt oman paikkansa markkinoilla. Pankin hallituksessa on huolehdittu, että eri ikäisten sekä eri toimialojen näkökulmat tulevat kuulluksi. Sen lisäksi, että olen ollut pitkään pankin asiakas, olen toiminut 30 vuotta maatalouskaupan eri tehtävissä ja olen osaltani pyrkinyt tuomaan esille muun muassa Liedon seudulle tärkeiden maataloustoimijoiden näkemyksiä ja haasteita esimerkiksi rahoitustarpeiden osalta, sanoo Vesa Tyykilä.

Vuonna 1902 perustettu Liedon POP Pankki on Suomen vanhin, jäsentensä omistama itsenäinen pankki. Se tarjoaa monipuolisia pankki-, sijoitus- ja rahoituspalveluita konttoreissaan Liedon keskustassa ja Turussa Kauppiaskadulla. Liedon POP Pankki kuuluu 22 itsenäisestä suomalaisesta pankista muodostuvaan osuuskuntapohjaiseen POP Pankki -ryhmään.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Graafinen suunnittelu, Kirjansitomoja, Kirjapaino, Painotaloja, Pakkauspalvelu, Pakkaussuunnittelua, Suunnittelu, Suunnittelutoimistoja

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Aitiopaikka

Valtion virastotalo, Itsenäisyydenaukio 2, Turku

www.frescoravintolat.fi

A 200-250, KP 2-50, R 300, S, terassi Aurajoelle, Maaherran edustustila 50 hengelle Aurajoki-näköaloin. Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet 10, 20 ja 200 henkilölle, langaton verkko, äänentoistolaitteet, AV-laitteet, hää- ja juhlapalvelut, catering, näyttelytila aulassa, lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tule paikan päälle tutustumaan. Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www.frescoravintolat.fi.

Lue uusin näköislehtemme

02/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 18.02.2021


Seuraa meitä somessa