Julkaistu 19.01.2021 0          

Valmet Automotivella yhteensä sata kesätyöpaikkaa Ugissa, Turussa ja Salossa

Valmet Automotive tarjoaa tänä vuonna 100 kesätyöpaikkaa Uudenkaupungin autotehtaalla, Salon akkutehtaalla sekä Turun toimipaikassa. Kesätyöpaikkoja on opiskelijoille avoinna lähes kaikissa yrityksen toiminnoissa ja lukuisissa eri tehtävissä. Ammattikorkea- ja yliopisto-opiskelijoiden haku alkaa 18.1., TET-harjoittelijoiden 1.3.

Valmet Automotive panostaa kesätyöpaikkojensa laatuun. Tavoitteena on tarjota vastuullisia tehtäviä, joissa opiskelijat voivat hyödyntää koulutustaan ja täydentää osaamistaan käytännön kokemuksilla. Korkeakouluopiskelijoille on tarjolla esimerkiksi esimies- ja tuotekehitystehtäviä sekä kunnossapidon, prosessien ja tuotantorobotiikan suunnittelua.

Uudenkaupungin autotehtaalla on korkeakouluopiskelijoille avoinna 40 tehtävää tuotannossa, ostossa, SCM-toiminnoissa sekä HR-, ICT-, myynti- ja talousosastoilla. Lisäksi Valmet Automotive tarjoaa autotehtaalla 40 Tutustu työelämään ja tienaa (TET)-harjoittelupaikkaa 15-17 -vuotiaille koululaisille.

Salon akkutehtaalla on korkeakouluopiskelijoille avoinna 20 paikkaa esimerkiksi talous-, HR-, kunnossapito-, tuotekehitys- ja hankintatehtävissä. Turun toimipaikka on työpaikkana osalle autotehtaan kesätyöntekijöistä. Turussa on muun muassa oston, talouden ja ICT:n trainee-tehtäviä.

Kesätöiden kampanjointi keskittyy verkkoon, jonne perustetaan kampanjalle oma kotisivu. Näkyvyyttä haetaan myös kattavasti sosiaalisen median kanavilla, ja lisäksi Valmet Automotive osallistuu Turun ja Tampereen yliopistojen virtuaalisille uramessuille. Kampanjointi kestää koko korkeakouluopiskelijoiden hakuajan.

Korkeakouluopiskelijoiden hakuaika kesätöihin on 18.1.-21.2.2021. Kesätyöjaksot ovat 1-4 kuukauden mittaisia ja ajoittuvat välille 1.5.-30.8.2019. Nuorempien koululaisten TET-harjoittelujaksot kestävät kaksi viikkoa kesä-heinäkuussa. TET-harjoittelupaikkojen hakuaika on 1.3.-31.3.2021. Hakulinkki kaikkiin kesätyötehtäviin löytyy Valmet Automotiven kotisivujen työpaikat-osiosta.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Graafinen suunnittelu, Kirjansitomoja, Kirjapaino, Painotaloja, Pakkauspalvelu, Pakkaussuunnittelua, Suunnittelu, Suunnittelutoimistoja

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Korkki

Linnankatu 43, Turku

www.frescoravintolat.fi

R 75, KP 5-24 (75). Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet, AV-laitteet. Juhlapalvelu. Lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tervetuloa tutustumaan uuteen ravintolaamme! Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www. frescoravintolat.fi

Lue uusin näköislehtemme

02/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 18.02.2021


Seuraa meitä somessa