Julkaistu 28.01.2021 0          

Nimityksiä Turun ammattikorkeakoulussa

Turun ammattikorkeakoulussa on tehty seuraavat päällikkönimitykset:

FT Virpi Fagerström on nimitetty koulutus- ja tutkimuspäälliköksi Terveys ja hyvinvointi -sektorille 1.5.2020 lähtien vastuualueenaan kuntoutus, suun terveydenhoito ja diagnostiset palvelut. Fagerström siirtyi tehtävään Ergomentor Oy:n toimitusjohtajan tehtävästä. Fagerström on työskennellyt sosiaali- ja terveys- tai koulutusalan järjestöissä, korkeakouluissa, tutkimuslaitoksissa ja yrityksissä.

TkT, dosentti Mika Lohtander on nimitetty koulutus- ja tutkimuspäälliköksi Tekniikka ja liiketoiminta -sektorille 1.1.2021 lähtien vastuualueenaan teknologiateollisuus. Lohtander siirtyi tehtävää Lappeenrannan teknillisestä yliopistosta, jossa hän on työskennellyt vuodesta 1997 monissa tehtävissä, viimeisimpänä tutkijana ja dosenttina. Lohtanderilla on työkokemusta yrittäjänä toimimisesta sekä kunnallisista luottamustehtävistä.

TkL Teppo Neuvonen on nimitetty koulutus- ja tutkimuspäälliköksi Tekniikka ja liiketoiminta -sektorille 1.1.2021 lähtien vastuualueenaan Master School of Engineering and Business. Neuvonen siirtyi tehtävään Turun ammattikorkeakoulun projektijohtamisen yliopettajan tehtävästä, jossa hän on työskennellyt vuodesta 2015. Neuvosella on pitkä ja monipuolinen työkokemus muun muassa teknologiateollisuuden kansainvälisten tuotekehitysprojektien johtamisesta.

FM Johanna Krappe on nimitetty kumppanuus- ja kehittämispäälliköksi 1.1.2021 lähtien vastuualueenaan koulutuksen kehittäminen sekä työelämäyhteistyön ja TKI-toiminnan edistäminen. Krappe siirtyi tehtävään Turun AMK:n TKI-palveluiden päällikön tehtävästä, jossa hän on toiminut vuodesta 2017.

MMM, KTM Johanna Reiman on nimitetty projektitoimiston päälliköksi 1.1.2021 lähtien vastuualueenaan Turun AMK:n uuden Projektitoimiston johtaminen. Reiman on työskennellyt järjestöissä, korkeakouluissa ja yrityksissä hyvinvointi- ja terveysalalla.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

J&T Pajunen

J&T Pajunen

Kuljetusliikenne, Kuljetuspalveluja

Kokouspalvelut

Ruissalon Kylpylä

Ruissalon puistotie 640, Turku

www.ruissalospa.fi

Kokoukset, juhlat, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasosasto, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

03/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 18.03.2021


03-liite/2021Liite
to 18.03.2021


Seuraa meitä somessa