Julkaistu 03.02.2021 0          

Maailman suurimman paljuvalmistajan vientiä hoidetaan myös Turusta

Kirami kaipaa lisää vienti- ja logistiikkaosaajia uuteen vientikonttoriinsa

Maailman suurin paljuvalmistaja Kirami Oy on avannut vientikonttorin Turkuun. Telakkarannan uusissa toimitiloissa työskentelee tällä hetkellä viisi henkilöä, mutta tarkoitus on työllistää lisää viennin ja logistiikan ammattilaisia. Kiramin paljuista jo yli 40 prosenttia menee vientiin. Ajatus Kiramin vientikonttorin perustamisesta Turkuun kypsyi viime vuoden puolella.

– Tuotannostamme yhä suurempi osa menee vientiin, ja tuotteidemme kysyntä ulkomailla näyttää vain kasvavan. Samalla kasvaa myös tarve rekrytoida taloon lisää vienti- ja logistiikkaosaajia. Sastamalassa meillä on jo erinomaisen osaavaa henkilökuntaa, ja avasimme konttorin nyt Turkuun helpottamaan uusien ammattilaisten rekrytoimista, Kiramin toimitusjohtaja Mika Rantanen kertoo.

Kiramin paljuja ja FinVision Saunaa viedään erityisesti Keski-Eurooppaan ja Isoon-Britanniaan, mutta kaukaisimmat asiakkaat löytyvät Japanista asti. Viennin eteen on jo vuosia tehty määrätietoista työtä.

– Markkinoidemme laajuuden vuoksi tarvitsemme lisää kokeneita ja kielitaitoisia logistiikka- ja huolintaosaajia, jotka tuntevat vientitoiminnan ja kansainväliset markkinat. Meille on tärkeää, että löytäisimme henkilöitä, jotka osaavat englannin lisäksi varsinkin saksaa tai ruotsia. Myös espanjan, italian ja muiden harvinaisempien kielien osaajia kaivataan.

Turku on portti Eurooppaan

Turku valikoitui konttorin sijoituspaikaksi monestakin syystä.

– Turku on loistava portti Ruotsiin ja sitä kautta Euroopan markkinoille. Tänne on kätevä kutsua yhteistyökumppaneita käymään, sillä Turkuun on lentokentän ja sataman ansiosta hyvät liikenneyhteydet maailmalta. Turussa on paljon vaihtoehtoja järjestää vieraille majoitusta, ja vierailut tehtaallemme Sastamalaan onnistuvat sujuvasti. Sastamalassa työskentelevät myyjämme pitävät myös Turun konttoria toimipisteenään tavatessaan ulkomaisia vieraita, Rantanen listaa.

Kiramin paljujen ja saunojen tuotanto säilyy edelleen Sastamalassa, jossa yrityksen toiminta alkoi vuonna 2001. 20-vuotisjuhliaan tänä vuonna viettävä Kirami ei kuitenkaan nykyisessä maailmantilanteessa aio juhlia näyttävästi.

– Merkkivuoden kunniaksi tulemme kyllä muistamaan jälleenmyyjiämme ja työntekijöitämme, joiden ansiosta yrityksen vuodesta toiseen jatkuva kasvu on ollut mahdollinen.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Rockfun Promotions & Agency Oy

Rockfun Promotions & Agency Oy

Juontajapalvelut, Konsultointipalveluja, Mainosspiikkaus, Mediatoimistoja, Ohjelmatoimistoja, Promootiopalvelut, Viestintätoimistoja, Äänimainontaa

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Korkki

Linnankatu 43, Turku

www.frescoravintolat.fi

R 75, KP 5-24 (75). Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet, AV-laitteet. Juhlapalvelu. Lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tervetuloa tutustumaan uuteen ravintolaamme! Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www. frescoravintolat.fi

Lue uusin näköislehtemme

04/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
ma 19.04.2021


04-liite/2021Liite
to 19.04.2021


Seuraa meitä somessa