Julkaistu 08.02.2021 0          

Nauvon eteläisen ja Houtskari-Iniö -reittialueiden yhteysalusliikenne kilpailutetaan pääosin nykyisellä palvelutasolla

ELY-keskus ottaa aikalisän Nauvon eteläisen ja Houtskari-Iniö -reittialueiden palvelutasomääritys-/uudistustyössä. Se tulee kilpailuttamaan Nauvon eteläisen ja Houtskari-Iniö -reittialueiden yhteysalusliikennepalvelun pääosin nykyisellä palvelutasolla.

Varsinais-Suomen ELY-keskus kartoitti kilpailutettavien yhteysalusreittien käyttäjien liikennetarpeita sähköisellä kyselyllä viime heinä-elokuussa. Tarpeita kartoitettiin Houtskari-Iniön sekä Nauvon eteläisen ja poikittaisen reitin käyttäjiltä. Tavoitteena oli varmistaa palvelun käyttäjien kuulemisella, että hankittava liikenne vastaa tämän päivän tarpeisiin ja hankittavasta liikennepalvelukokonaisuudesta tulee tarkoituksenmukainen. Lopuksi ELY-keskuksen tarkoituksena oli julkaista palvelutasoluonnos, jota käyttäjät voivat kommentoida ennen kilpailutuksen käynnistämistä.

ELY-keskus toteaa nyt, että Nauvon eteläisen ja Houtskari-Iniö reittialueiden palvelutasomääritys/-uudistusta ei viedä toistaiseksi eteenpäin. Resurssisyistä asiassa otetaan aikalisä ja Nauvon eteläinen ja Houtskari-Iniön reittialueet tullaan kilpailuttamaan seuraavaksi sopimuskaudeksi pääosin nykyisin palvelutasoin. Joitakin pieniä yksittäisiä saaria koskevia muutoksia saattaa kuitenkin tulla toimintaympäristön muutoksista johtuen.

ELY-keskuksen käynnistämä vuorovaikutteinen palvelutasomääritys-/uudistus ei perustu lainsäädäntöön, vaan se on Varsinais-Suomen ELY-keskuksessa asiantuntijan oman työn tueksi laadittu työkalu.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

J&T Pajunen

J&T Pajunen

Kuljetusliikenne, Kuljetuspalveluja

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Korkki

Linnankatu 43, Turku

www.frescoravintolat.fi

R 75, KP 5-24 (75). Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet, AV-laitteet. Juhlapalvelu. Lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tervetuloa tutustumaan uuteen ravintolaamme! Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www. frescoravintolat.fi

Lue uusin näköislehtemme

02/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 18.02.2021


Seuraa meitä somessa