Julkaistu 09.02.2021 0          

Kauppakeskus Myllyn liikkeiden omat kuvat näkyvät Turun keskustassa

Kauppakeskus Mylly osallistuu pilottihankkeeseen, jossa kauppakeskuksen liikkeet saavat omia kuviaan näkyville Myllyn käytäville ja Turun keskustan diginäyttöihin.

BCasterin tarjoama palvelu mahdollistaa Myllyn liikkeiden henkilökunnan ottamien kuvien keräämisen ja käytön Clear Channelin hallinnoimilla diginäytöillä. Palvelun avulla markkinoinnin sisältöä ei tuoteta vain markkinointiosastolla, vaan tekemiseen osallistetaan mukaan kauppakeskuksen kauppiaat ja työntekijät.

- Kuulin pilottimahdollisuudesta Clear Channelin Tommi Fäldtiltä ja innostuin heti, kertoo Kauppakeskus Myllyn markkinointipäällikkö Meri Hakulinen.

- Tämä on oiva tapa antaa liikkeille lisänäkyvyyttä todella haastavan vuoden jälkeen. Uskon että meillä jokaisella on myös ikävä omia ystäviä ja ystävänpäivän merkitys on aivan erityinen tänä vuonna. Itse ainakin ajattelin muistaa ystävinä pienillä yllätyksillä tällä viikolla, Hakulinen jatkaa.

- Pilottikampanjan toteutus ja muutoinkin out-of-the-box- tyyppinen ja tulevaisuuteen katsova tapa toimia kuvastaa paitsi meitä, myös kumppaneitamme Myllyä ja BCasteria erinomaisesti. Tämä yhteistyö mahdollistaa ajan hermoilla pysyvän ja käyttäjien itsensä tuottaman mediasisällön kautta uudenlaisia mahdollisuuksia tavoittaa Myllyn kohderyhmä oikeassa paikassa, oikeaan aikaan ja heitä puhuttelevalla sisällöllä. Olemme erittäin innoissamme siitä, että pääsemme pilotoimaan digitaalisen ulkomainonnan uusia mahdollisuuksia yhdessä, iloitsee Tommi Fäldt Clear Channelin myynnistä.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Trans Aarnio Oy

Trans Aarnio Oy

Autokuljetuksia, Kuljetusliikkeitä, Maanrakennusala, Paalutustöitä, Rakentaminen

Kokouspalvelut

Viking Line

PL 265, Turku

www.vikingline.fi

Amorella klo 08:45. Kokoustiloja 12 (10-180 hlöä), Auditorio 180 hlöä. Kokoustilojen kapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Monitoimitila Panoraama messu- ja näyttelykäyttöön (max 200, istumapaikat 140) Useita ravintoloita, saunaosasto. Viking Grace klo 20:55. Kokoustiloja 11 (6-230 hlöä) Auditorio 230. Kokousosaston kokonaiskapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Kuvaa ja ääntä on mahdollista välittää useaan kokoushuoneeseen ja Club Vogueen samanaikaisesti. Useita ravintoloita, Spa osasto. Ryhmille omaa erikoisohjelmaa – kysy lisätietoja.

Lue uusin näköislehtemme

03/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 18.03.2021


03-liite/2021Liite
to 18.03.2021


Seuraa meitä somessa