Julkaistu 12.02.2021 0          

Turkulainen ruokakulttuuri pääsee esille Kauppalehdessä

Mika Remes kehuu Turun kauppahallin valikoimaa ja tunnelmaa. Remes pistäytyi lounaalle Kauppahalliin avattuun uuteen MBistroon, ja yrittäjä Mikko Hietala kertoi ravintolan konseptista.

-Turun kauppahallissa on tarjolla todella herkullista ruokaa! Kalaliike S.Wallinilla juuri nauttimani kalalautanen oli aivan gourmet-tasoa, ja se voisi olla tarjolla missä tahansa laaturavintolassa! Tämä MBistron punajuurikeitto on myös paitsi maukas, myös idealtaan toimiva. Kun keitto tarjoillaan koverretun leivän sisältä, voi halutessaan syödä lopuksi myös astian, naurahtaa toimittaja Mika Remes.

Pitkän uran ruokaan erikoistuneena toimittajana ja ruokakirjailijana tehneellä Remeksellä on ollut mukava pesti: hän on tutustunut kolmen päivän ajan turkulaiseen ruokakulttuuriin tehdäkseen siitä jutun Kauppalehti Optioon.

-Optiossa on Viisi varmaa -juttukonsepti, jossa käsitellään ruokaa ja ravintoloita. Yleensä palsaa tehdään maailmalta, mutta koska nyt koronatilanteessa ei voi matkustaa, päätimme tehdä palstaa suomalaisista kaupungeista, Remes kertoo.

Turku pääsee esille maaliskuussa, ja esittelyssä on sekä fine dinignia että perinteikkäitä paikkoja, sopivassa suhteessa uutta ja vanhaa. Remes kehuu yhteistyötä Visit Turun kanssa, joka on ollut mukana järjestämässä hänen vierailuaan.

-Joskus kun lähettää viestin kaupungin matkailuorganisaatiolle ja kertoo olevansa tulossa, ei saa edes vastausta. Täällä taas Visit Turun myynti- ja markkinointijohtaja Satu Hirvenoja vastasi minulle saman tien ja tarjosi apua kaikissa järjestelyissä.

Remes lounasti Turun kauppahallissa tällä viikolla nyt ensimmäistä kertaa, aiemmin hän on poikennut hallissa kahvilla Turussa vieraillessaan.

-Turun kauppahalli on todella vireä ja monipuolinen ruokapaikka! Ylipäätään Turku on mainio ruokakaupunki, josta löytyy persoonallisia ravintoloita ja kovatasoista osaamista. Kyllä näitä ravintoloita kelpaa esitellä kenelle vain!

Mika Remes vierailee juttuaan varten kolmen päivän ajan turkulaisravintoloissa. Kalaliike S. Wallinin tarjonta saa Remekseltä vuolaat kehut.

Heli Nieminen

Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

TMK Teollisuuden Mittaus- ja Kalibrointipalvelu Oy

TMK Teollisuuden Mittaus- ja Kalibrointipalvelu Oy

Kalibrointipalvelut, Mittauspalveluja, Optisten tuotteiden valmistus, Tietokoneiden valmistus

Kokouspalvelut

Viking Line

PL 265, Turku

www.vikingline.fi

Amorella klo 08:45. Kokoustiloja 12 (10-180 hlöä), Auditorio 180 hlöä. Kokoustilojen kapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Monitoimitila Panoraama messu- ja näyttelykäyttöön (max 200, istumapaikat 140) Useita ravintoloita, saunaosasto. Viking Grace klo 20:55. Kokoustiloja 11 (6-230 hlöä) Auditorio 230. Kokousosaston kokonaiskapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Kuvaa ja ääntä on mahdollista välittää useaan kokoushuoneeseen ja Club Vogueen samanaikaisesti. Useita ravintoloita, Spa osasto. Ryhmille omaa erikoisohjelmaa – kysy lisätietoja.

Lue uusin näköislehtemme

02/2021



Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 18.02.2021


Seuraa meitä somessa