Julkaistu 15.02.2021 0          

Kirjastokortilla pääsee nyt lukemaan kymmeniä sähköisiä aikakauslehtiä

Vaski-kirjastot ovat päättäneet hankkia etäkäytettävän eMagz-e-lehtikokoelman. Palvelussa voi lukea kotimaisia aikakauslehtiä myös kirjaston ulkopuolella 15.2.2021 alkaen.

eMagzista löytyy luettavaksi 33 erilaista lehteä, esimerkiksi Suomen Kuvalehti, Image, Me Naiset, Hymy ja Tekniikan Maailma. eMagz-e-lehtikokoelmapalvelu on aiemmin ollut Turulla paikalliskäyttöisenä, jolloin sitä on voinut käyttää kirjastoissa oleskellessa. Nyt helmikuussa kaikki Vaski-kirjastot siirtyvät etäkäyttöisyyteen, mutta osaan kirjastoista jää myös paikalliskäyttöisyys.

eMagz on intuitiivinen käyttää

E-lehtipalvelu eMagz on helppokäyttöinen, ja sen etäkäyttöisyys on erittäin toivottu palvelu. Etenkin koronavuoden aikana asiakkailta on tullut paljon toivomuksia etäkäyttöisyydestä, kun kirjastoihin ei ole päässyt lehtiä lukemaan.

Palveluun kirjaudutaan kirjastokortilla ja siihen liitetyllä tunnusluvulla. Lehti avautuu luettavaksi kansikuvaa klikkaamalla. Palvelu ilmoittaa, mikäli lehden kaikki lukulisenssit ovat käytössä.

Tällä hetkellä sopimus etäkäyttöiseen eMagziin on vuodeksi. Syksyllä arvioidaan palvelun käyttöaktiivisuuden kannalta jatkoa uudelleen.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Graafinen suunnittelu, Kirjansitomoja, Kirjapaino, Painotaloja, Pakkauspalvelu, Pakkaussuunnittelua, Suunnittelu, Suunnittelutoimistoja

Kokouspalvelut

Turun Messukeskus

Messukentänkatu 9-13, Turku

www.turunmessukeskus.fi

KP 20-3000, R, A 200-700

Lue uusin näköislehtemme

02/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 18.02.2021


Seuraa meitä somessa