Julkaistu 16.02.2021 0          

Suomen parhaat K-Supermarketit valittu – Varsinais-Suomen paras kauppa on Raisio Center

K-Supermarket-ketju palkitsee vuosittain parhaita kauppojaan alueellisesti ja valtakunnallisesti. Varsinais-Suomen parhaan kaupan tittelin saivat K-Supermarket Raisio Centerin kauppiaspari Timo ja Minna Könttä.

-Palkittavissa kaupoissa toimintaa kehitettään innovatiivisesti ja pitkäjänteisesti. Intohimo rakentaa tavallista parempaa ruokakauppaa ja elämyksiä asiakkaalle näkyy ja kuuluu kaikissa näissä kaupoissa. Tänä vuonna huomioimme myös poikkeusolot ja sen, miten K-Supermarketit onnistuivat varmistamaan turvallisen asioinnin ja työnteon eri puolilla Suomea, kertoo K-Supermarket-ketjun johtaja Anne Hujala.

K-Supermarket Raisio Centerin voittoa perusteltiin seuraavasti: "Tälle kaupalle tyypillistä on jatkuva kehittäminen ja uusien palveluiden ja tuotetarjonnan tuominen kauppaan ensimmäisten joukossa. Kaupasta löytyy niin myymäläleipomo, sushipiste, monipuolinen take away -osasto sekä valikoimaltaan erinomainen juomaosasto. Kaupan erityisenä painopisteenä on sertifioitu kalatiski. Kaupan markkinointiin satsataan monikanavaisesti, erityisesti digitaalisia ratkaisuja hyödyntäen."

K-Supermarket-ketju palkitsee vuosittain parhaita kauppojaan alueellisesti ja valtakunnallisesti. Valtakunnallisesti parhaan kaupan tittelin nappasi tänä vuonna Erkki Zaiedman ja Eija Voutilainen K-Supermarket Lasihytistä Espoon Kauklahdesta.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

TMK Teollisuuden Mittaus- ja Kalibrointipalvelu Oy

TMK Teollisuuden Mittaus- ja Kalibrointipalvelu Oy

Kalibrointipalvelut, Mittauspalveluja, Optisten tuotteiden valmistus, Tietokoneiden valmistus

Kokouspalvelut

Turun Messukeskus

Messukentänkatu 9-13, Turku

www.turunmessukeskus.fi

KP 20-3000, R, A 200-700

Lue uusin näköislehtemme

02/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 18.02.2021


Seuraa meitä somessa