Julkaistu 17.02.2021 0          

Turun toriparkki odottaa opasteita

- Samassa veneessä tässä ollaan kuin kaikki muutkin. Kun ihmiset ovat rajoittaneet liikkumistaan, se näkyy luonnollisesti myös meillä. Ei meillä ole Toriparkin suhteen mitään kävijätavoitteita tällä hetkellä, kertoo Toriparkin hallituksen puheenjohtaja Jari Pölönen.

Turun Toriparkki avattiin jo ennen joulua, jotta ihmiset pääsivät tutustumaan tiloihin. Avaamisen jälkeen Toriparkkiin on tehty viimeistelyjä ja pieniä parannuksia asiakkaiden toiveiden mukaan, muun muassa sähköautojen latauspisteet on merkitty paremmin ja opasteita on lisätty. Turun toriparkkiin on vain yksi sisään- ja ulosajo Yliopistonkadulta. Varsinaiset viitoitukset puuttuvat keskustasta edelleen, mutta ne tulevat kuntoon lähiaikoina Turun kaupungin toimesta, Pölönen sanoo.

-Kun opasteet puuttuvat, kaikki eivät välttämättä osaa ajaa tänne. Siitä olemme saaneet eniten palautetta. Pölönen kertoo, että monet keskustan yritykset ovat olleet yhteydessä Toriparkkiin ja kyselleet kuukausipaikkoja, mutta etätöiden vuoksi useimmat haluavat tehdä sopimuksen vasta, kun korona-aika päättyy.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

J&T Pajunen

J&T Pajunen

Kuljetusliikenne, Kuljetuspalveluja

Kokouspalvelut

Turun Messukeskus

Messukentänkatu 9-13, Turku

www.turunmessukeskus.fi

KP 20-3000, R, A 200-700

Lue uusin näköislehtemme

03/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 18.03.2021


03-liite/2021Liite
to 18.03.2021


Seuraa meitä somessa