Julkaistu 18.02.2021 0          

Kengurukengillä Talent Suomeen

Kuva: Veronica Deac

Veronica Deac ei miettinyt kahdesti, kun häntä pyydettiin mukaan Talent Suomi -ohjelman uudelle, tänä keväänä alkavalle kaudelle. Ilman muuta Deac halusi olla mukana!

Romaniasta kotoisin oleva Deac on toiminut yrittäjänä Turussa viisi vuotta. Hän on tuonut Suomeen sekä Kangoo Jumps -pomppukengät että liikuntatunnit, jossa niitä käytetään. Deac on kouluttanut kymmeniä eri puolilla Suomea toimivia valmentajia, ja lisäksi hänellä on Turun Apilakadulla oma studio, jossa hän ohjaa Kangoo Jumps -tunteja.

- Aluksi kengillä pomppiminen on hiukan haastavaa, mutta kun tekniikan oppii, se on mahtavan hauskaa, Deac kehuu. Hän kertoo, että kengurukengät auttavat kehittämään muun muassa tasapainoa ja keskivartalon lihaksia ja ne lievittävät esimerkiksi selkävaivoja. Talent Suomi -ohjelmaa varten Deac kokosi ohjaajistaan ryhmän, jossa on kahdeksan 25-52-vuotiasta naista eri puolilta Suomea. Myös Deac itse on mukana ryhmässä.

Kangoo Power Team -ryhmä pääsee esiintymään Talent Suomi -ohjelmassa 28.2. ja Deac lupaa esityksen olevan iloinen, energinen ja hauska. Ryhmää voi seurata myös somessa: @kangoopowerteamfinland


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Rockfun Promotions & Agency Oy

Rockfun Promotions & Agency Oy

Juontajapalvelut, Konsultointipalveluja, Mainosspiikkaus, Mediatoimistoja, Ohjelmatoimistoja, Promootiopalvelut, Viestintätoimistoja, Äänimainontaa

Kokouspalvelut

Ruissalon Kylpylä

Ruissalon puistotie 640, Turku

www.ruissalospa.fi

Kokoukset, juhlat, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasosasto, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

03/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 18.03.2021


03-liite/2021Liite
to 18.03.2021


Seuraa meitä somessa