Julkaistu 18.02.2021 0          

Hansakortteli avaa lähilomiin erikoistuneen concierge -puhelinpalvelun

Staycation, hemester, kotoiluloma on nyt kuuma sana ympäri maailmaa vallitsevan tilanteen vuoksi. Hansakorttelin teettämän kyselyn mukaan lähilomat ovat suosittuja myös Turun seudulla. 38 % asukkaista on jo niitä tehnyt ja 15 % olisi halukas kokeilemaan. Lähilomailun tukemiseksi ja hiihtoloman kunniaksi Hansakortteli avaa 20.2. klo 12–16 concierge -puhelinpalvelun, jossa Turun Matkailuoppaat ry:n ammattilaiset antavat yksilöllisiä matkavinkkejä.

-Haluamme kannustaa ihmisiä matkailemaan turvallisesti lähiseudulla, mutta uskomme, että moni kaipaa uusia kokemuksia ja inspiraatiota omasta kotikaupungista nauttimiseen. Siksi päätimme lyödä hynttyyt yhteen Turun Matkailuoppaat ry:n ja alueen yritysten kanssa. Yhdessä olemme ideoineet, mitä kaikkea mukavaa uutta Turussa ja lähiseuduilla voi tehdä, markkinointipäällikkö Hanna-Maria Sjöbring Hansakorttelista kertoo.

Kuka tahansa voi soittaa ja kysyä lomanviettovinkkejä Turun seudulle 20.2. klo 12–16 Hansakorttelin Concierge-puhelinnumeron 0207 806 800 kautta. Puheluihin vastaavat koulutetut, auktorisoidut matkailuoppaat, jotka tuntevat lähiseudut läpikotaisin ja keksivät jokaiselle uusia elämyksiä.

-Kaikille puhelinnumeroon soittaville on luvassa myös erikoisetuja turkulaisiin liikkeisiin, kuten hyviä alennuksia ravintoloihin, hemmotteluhoitoihin ja vaateliikkeisiin, Hanna-Maria Sjöbring jatkaa.

Hansakorttelin markkinointipäällikön mukaan Turussakin voi kokea monia kansainvälisiä elämyksiä.

-Monelle saattaa olla uusi kokemus myös yöpyminen hotellissa omassa kotikaupungissa. Suosittelen kokeilemaan, sillä pienikin maisemanvaihdos piristää kummasti.

Hansakortteli on kerännyt vinkkejä lähilomaan verkkosivuilleen hansakortteli.fi/talviloma.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

J&T Pajunen

J&T Pajunen

Kuljetusliikenne, Kuljetuspalveluja

Kokouspalvelut

Linnateatteri

Humalistonkatu 7, Turku

www.linnateatteri.fi

Muutautumiskykyinen komeljanttari. Linnateatteri on vuodesta 2003 toiminut turkulainen komediaan, musiikkiin ja maistuvaan ruokaan keskittyvä teatteri, jossa ei turhia jäpitetä.

Lue uusin näköislehtemme

03/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 18.03.2021


03-liite/2021Liite
to 18.03.2021


Seuraa meitä somessa