Julkaistu 22.02.2021 0          
Varsinais-Suomen Nuoret Yrittäjät saivat uuden puheenjohtajan

”Haluan auttaa ihmisiä luomaan elämän, johon he rakastavat herätä”

Turkulaistunut 28-vuotias Life coach ja yrittäjä Ramanda Andersson on Varsinais-Suomen Nuorten Yrittäjien uusi puheenjohtaja. Anderssonin harrastuksiin kuuluu luonnossa liikkuminen, ratsastaminen ja laskettelu.

Ramanda Andersson päätyi yrittäjäksi aktiivisen kilpaurheilu-uran jälkeen, koska kaipasi yrittäjyyden tuomaa vapautta ja mahdollisuutta tehdä sitä, mitä rakastaa. Ensimmäiset viisi vuotta kuluivat toiminimiyrittäjänä: urheiluhierojana, liikunnanohjaajana, mentaalivalmentajana sekä valmentaen alppihiihdossa nuoria kilpailijoita. Samalla jatkui itsensä kehittäminen ja oma sisäinen kasvumatka.

Vuoden työtauon aikana Andersson syvensi osaamistaan ja perusti syksyllä 2020 Voimavarasi Oy -yrityksen, jossa toimii sertifioituna ratkaisukeskeisenä life coachina. Yritys tarjoaa henkilökohtaisia valmennuksia ja puheita.

– Haluan auttaa ihmisiä löytämään merkityksen ja luomaan omanlaisensa elämän, johon he rakastavat herätä. Tiedän, mitä on elää ilman suuntaa ja merkitystä. Tiedän myös, mitä merkityksen löytäminen ja uusien unelmien toteuttaminen on, koska olen sen itse tehnyt, kertoo Andersson.

Anderssonin yritys konseptoi isompien yritysten kanssa yhteistyössä laadukasta työhyvinvointikoulutusta. Yksi toiminnan muoto ovat myös Näkyväksi-retriitit, jossa tarjotaan pienryhmäretriittejä alkoholistiperheissä kasvaneille aikuisille.

Kun korona iski, Andersson oli viettämässä lomavuotta. Uuden yrityksen kanssa verkostoituminen syksyllä ja loppuvuonna toi haasteita, live-tapahtumien järjestäminen lähes mahdotonta ja sähköinen maailma oli uutta eli opittavaa on riittänyt. Yksilövalmennuspuolella etäyhteyden käyttö on joustavaa, kätevää ja apu välittyy hyvin ruudun takaa, mutta enemmän livepersoonana itseään pitävä Andersson kaipaa suoraa kosketusta ihmisiin.

-Yrittämisessä parasta on se, että voi valita kenen kanssa toimii ja saa luoda täysin oma näköisen elämän ja arjen. Raskainta taas on ehkä yksinäisyys ja päätöksien tekeminen, välillä kaipaa ystäviä ja verkostoja vahvemmin ympärilleen. Siksi olenkin varmasti löytänyt itseni nuorien yrittäjien pariin, toteaa Andersson.

-Haluaisin nähdä, että yhteisömme yrittäjinä olisi helposti lähestyttävä, toisiaan tukeva ja jokaisen helposti löydettävissä. Olit sitten aloitteleva yrittäjä tai muutoksen keskellä, samanhenkiset ihmiset ovat aina iso apu omalle jaksamiselle ja voimavaroille, sanoo Andersson.

Hän haluaa luoda Varsinais-Suomen nuorista yrittäjistä voimaannuttavan yhteisön, jossa verkoston voimalla yrityksen menestyminen mahdollistuu ja yrittäjä löytää voimavaroja omaan arkeensa.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

J&T Pajunen

J&T Pajunen

Kuljetusliikenne, Kuljetuspalveluja

Kokouspalvelut

Kultaranta Resort Oy

Särkänsalmentie 178, Naantali

www.kultarantaresort.fi

Kokoukset, yritystilaisuudet, juhlat, aktiviteetit, majoitus. Kaikki samasta paikasta isommallekin ryhmälle.

Lue uusin näköislehtemme

03/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 18.03.2021


03-liite/2021Liite
to 18.03.2021


Seuraa meitä somessa