Julkaistu 23.02.2021 0          

Raision yrittäjät tiivistävät yhteistyötään kaupungin kanssa

Raision yrittäjien tuore puheenjohtaja Tommi Tuomi on tyytyväinen siihen, että Raision uusi kaupunginjohtaja Eero Vainio haluaa rakentaa toimivaa vuoropuhelua alueen yrittäjien kanssa.

-Tarkoituksena on heittää vanhat ajatusmallit romukoppaan ja lähteä rakentamaan uutta tapaa toimia. Sekä kaupunginjohtaja että Raision elinvoimapäällikkö Samu Mattila ovat hienosti yrittäjien matkassa mukana, ja he sanoneet, että heihin voi olla suoraan yhteydessä ja matalallakin kynnyksellä.

- Se on mielestäni hieno lupaus näin suuren kaupungin johdolta, miettii Tuomi. Koska yhteisiä tapaamisia ei voi nyt järjestää, Eero Vainio on lupautunut tulemaan mukaan verkkotapaamisiin yrittäjien kanssa. Ensimmäinen yhteinen Teams-istunto on tarkoitus järjestää maaliskuussa. Tuomi haluaa oman puheenjohtajuutensa myötä aktivoida jäsenistöä, ja hän toivoo toimintaan mukaan myös nuoria.

-Vertaistuki ja yhdessäolo on se juttu, jonka takia yrittäjät lähtevät tähän toimintaan mukaan. Toimintaa täytyy siis olla tavalla tai toisella, vaikka koronarajoituksia nyt onkin paljon, Tuomi miettii.

Itse yrittäjänä vuodesta 2007 toiminut Tuomi kertoo olleensa heti yrittäjätaipaleensa alusta asti mukana muun muassa nuorten yrittäjien toiminnassa.

-Se oli erittäin hyvä pohja verkostoitumiselle – osa nykyisistä asiakkaistani ja liiketuttavistani on peräisin jo noilta ajoilta. Tommi Tuomi kertoo, että Raision yrittäjiä puhuttaa tällä hetkellä erityisesti tuleva E18-tiehanke, joka tulisi mylläämään keskustaa arviolta kolmen vuoden ajaksi. Suunnitteluvaiheessa oleva hanke jakaa mielipiteitä voimakkaasti, ja erityisesti se tulee vaikuttamaan Raision keskustassa toimivien yrittäjien arkeen.

Heli Nieminen

Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Aitiopaikka

Valtion virastotalo, Itsenäisyydenaukio 2, Turku

www.frescoravintolat.fi

A 200-250, KP 2-50, R 300, S, terassi Aurajoelle, Maaherran edustustila 50 hengelle Aurajoki-näköaloin. Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet 10, 20 ja 200 henkilölle, langaton verkko, äänentoistolaitteet, AV-laitteet, hää- ja juhlapalvelut, catering, näyttelytila aulassa, lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tule paikan päälle tutustumaan. Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www.frescoravintolat.fi.

Lue uusin näköislehtemme

03/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 18.03.2021


03-liite/2021Liite
to 18.03.2021


Seuraa meitä somessa