Julkaistu 25.02.2021 0          

Kaupunginjohtaja Minna Arve on yksi CDP Awards -tilaisuuden pääpuhujista

Turun kaupunginjohtaja Minna Arve kutsuttiin tämän vuoden CDP Awards -tilaisuuden pääpuhujaksi. Muita pääpuhujia ovat mm. Saksan liittokansleri Angela Merkel ja Ateenan pormestari Kostas Bakoyannis. Tilaisuuden teemana on talouden uudelleenrakentaminen kestävälle pohjalle. Tilaisuuden tunnus on #BuildForwardBetter

CDP Europe Awards 2021 -tapahtuma kokoaa yhteen korkeimman tason poliittisia päättäjiä sekä yritysten ja rahoituslaitosten edustajia ja haastaa heitä rakentamaan Euroopalle vihreää elpymistä pandemian jälkeen. Euroopan vaativien ilmastotavoitteiden täyttäminen ja ilmastokestävän tulevaisuuden rakentaminen vaatii määrätietoisia toimia ja päätöksiä.

Tilaisuudessa esitellään myös CDP:n vuotuinen raportti Euroopan ympäristön edistymisen tilasta.

2.3. klo 17.00-19.00 (Suomen aika) järjestettävä tilaisuus toteutetaan poikkeusjärjestelyin. CDP Europe Awards -keskustelun tuottaa Euronews, Euroopan katsotuin uutiskanava, joka myös lähettää tilaisuuden kanavallaan. Tilaisuuden isäntänä toimii Euroopan investointipankki. Tilaisuuteen voivat osallistua kaikki halukkaat rekisteröitymällä ja se on maksuton.

Turun kaupunginjohtajan haastattelukutsun taustalla on kaupungin vahva sitoutuminen ilmastonmuutoksen torjuntaan ja aktiivinen kansainvälinen yhteistyö.

- Turku on tehnyt määrätietoista ja pitkäjänteistä ilmastotyötä. Meidän vahvuutenamme on laaja yksimielisyys kaupungin ilmastopolitiikassa. On hienoa, että tämä on huomattu laajasti muuallakin. Meitä kutsutaan usein keskustelemaan kaupunkien roolista ilmastonmuutoksen torjunnassa. Tietysti tämä teettää paljon töitä ja vaatii myös henkilökohtaista sitoutumista, kaupunginjohtaja Arve sanoo.

Minna Arveen puheenvuoro toteutetaan ennalta tallennettuna haastatteluna. Haastattelu toteutettiin 12.2. videopuheluna. Haastattelun otsikko on Rethinking European cities: what does a 2030 city look like. Haastattelijana toimii Euronewsin juontaja Chris Burns.

CDP on maailmanlaajuinen ilmastotiedon kerääjä, joka näkee kaupungit merkittävinä ilmastotoimijoina

CDP on maailmanlaajuinen voittoa tavoittelematon organisaatio, jonka tehtävänä on kannustaa yrityksiä, kaupunkeja ja hallituksia vähentämään kasvihuonekaasupäästöjään sekä turvaamaan vesivarat ja suojelemaan metsiä.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

SelinSelin

SelinSelin

Coaching, Esimiesvalmennus, Konsultointi, Koulutuspalveluja, Laatujärjestelmät, Liikkeenjohdon konsultointi, Myyntivalmennus, Yrityspalveluja

Kokouspalvelut

Linnateatteri

Humalistonkatu 7, Turku

www.linnateatteri.fi

Muutautumiskykyinen komeljanttari. Linnateatteri on vuodesta 2003 toiminut turkulainen komediaan, musiikkiin ja maistuvaan ruokaan keskittyvä teatteri, jossa ei turhia jäpitetä.

Lue uusin näköislehtemme

03/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 18.03.2021


03-liite/2021Liite
to 18.03.2021


Seuraa meitä somessa