Julkaistu 01.03.2021 0          

Tuottajalle kiitos -tuotteiden rahat suoraan tuottajille

Laitilan Kanatarhan kananmunat ovat olleet Keskon Tuottajalle kiitos -kampanjassa mukana jo vuodesta 2019. Tänään tilitetään huikeat 50 000 € takaisin kahdellekymmenelle kolmelle tilalle. Tämän summa kananmunapakkaamo Munax Oy jakaa lyhentämättömänä mukana oleville tiloille.

- Tuottajille Kiitos on hieno kampanja ja on ilo ohjata kyseinen summan suoraan tilalle. Tilan kehittyminen vaatii investointeja. Olemme ylpeitä kaikista tuottajistamme. Näemme asian niin, kun tila voi hyvin on siellä onnelliset kanat. Onnelliset kanat taas tuottavat laadukkaita kananmunia, kertoo Munax Oy:n toimitusjohtaja Janne Torikka.

Ulkokanojen kananmunat ovat yksi tuote, joka on Tuottajalle Kiitos -tuotteena. Ulkokanatuotantomuoto saapui Suomeen vasta vuonna 2013 Munaxin ja Suomen viranomaisten tuloksellisella yhteistyöllä. Ulkokanojen munat eli Free Range -munat ovat suosittuja Euroopassa ja Ruotsissa ja saapuvat näin myös tuolloin Suomeen.

– Ulkokanojen kanssa on todella mukava touhuta. Kanoilla on mahdollisuus päivittäiseen ulkoiluun ja virikkeelliseen touhuamiseen ympäri vuoden. Tuottajalle kiitos -toimintamallin myötä on ollut hienoa huomata miten suomalainen kuluttaja arvostaa myös meidän työtämme alkutuotannossa. Pyrimme kiitoksen myötä tekemään entistä laadukkaampia tuotteita ja myös osaltamme ostamaan kaiken saatavissa olevat tuotantopanokset kotimaisina, kertoo laitilalainen ulkokanalan yrittäjä Topi Oikari

Kesko kertoo omassa tiedotteessaan, että korona-aika lisäsi kotimaisten ja lähituotteiden arvostusta. Korona-aikana on vietetty runsaasti aikaa kotona hyvää ruokaa valmistaen. Samalla kuluttajat ovat arvostaneet korkealle kotimaisen laadukkaan ja puhtaan ruuan tuotannon. K-ruoka.fi-sivuilla kerrotaan Tuottajalle Kiitos -kampanjasta. Tarkoituksena on, että toimintamallilla tarjotaan kuluttajille mahdollisuutena lisätä omien arvojen mukaisia valintoja, jossa tuotteiden tuottajat saavat vielä lisäpanostuksen omaan työhönsä.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

SelinSelin

SelinSelin

Coaching, Esimiesvalmennus, Konsultointi, Koulutuspalveluja, Laatujärjestelmät, Liikkeenjohdon konsultointi, Myyntivalmennus, Yrityspalveluja

Kokouspalvelut

Naantalin Kylpylä

Matkailijantie 2, Naantali

www.naantalispa.fi

Kokoukset, juhlat, näyttelyt, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasparatiisi, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

03/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 18.03.2021


03-liite/2021Liite
to 18.03.2021


Seuraa meitä somessa