Julkaistu 02.03.2021 0          

Naughty BRGR pitää henkilöstönsä töissä ravintoloiden koronasulun ajan

Keittiömestari Akseli Herlevin perustamat Naughty BRGR -ravintolat pitävät keittiönsä toiminnassa maaliskuulle ehdotetun ravintolasulun ajan. Yritys panostaa annosten toimituksiin ja kannustaa asiakkaitaan myös noutamaan ruokaa turvallisesti paikan päältä.

Helsingissä, Espoossa, Turussa, Tampereella ja Jyväskylässä toimivat Naughty BRGR -ravintolat työllistävät vakituisesti noin 100 henkilöä. Ravintolayhtiö avasi koronapandemian aikana uudet ravintolat Helsinkiin ja Espooseen ja yhdeksäs Naughty BRGR avataan Lahteen huhtikuussa. Nyt ilmoitetun maaliskuisen koronasulun aikana ravintolayhtiö tavoittelee myyvänsä 30 000 tuhmaa hampurilaista ja pitämään koko henkilökuntansa töissä ilman lomautuksia.

-Tavoitteenamme on myydä tämän kolmen viikon sulun aikana ennätysmäiset 30 000 burgeria. Joudumme maaliskuussa sopeuttamaan liiketoimintaamme, mutta teemme sen henkilöstön sijaan ruokalistan ja hintojen kautta, kertoo ravintoloitsija Akseli Herlevi.

-Viime kevään ravintolasulku pakotti meidät miettimään toimintaamme uudella tavalla. Olemme uskoakseni tähän tulevaan sulkuun nyt paremmin valmistautuneita. Digitaalinen asiakaspalvelu ja myynti omalla sovelluksellamme ja kotiinkuljetuspalvelut ovat olleet meille tuttuja perustamisesta saakka. Olemme sopineet ravintolasulun ajan ilmaisista kuljetuksista Foodoran kanssa ja ravintolasta annoksensa noutaville laskemme väliaikaisesti hintoja merkittävästi, kertoo Naughty BRGR -konsernin toimitusjohtaja Lars Oehlandt.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Rockfun Promotions & Agency Oy

Rockfun Promotions & Agency Oy

Juontajapalvelut, Konsultointipalveluja, Mainosspiikkaus, Mediatoimistoja, Ohjelmatoimistoja, Promootiopalvelut, Viestintätoimistoja, Äänimainontaa

Kokouspalvelut

Ruissalon Kylpylä

Ruissalon puistotie 640, Turku

www.ruissalospa.fi

Kokoukset, juhlat, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasosasto, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

03/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 18.03.2021


03-liite/2021Liite
to 18.03.2021


Seuraa meitä somessa