Julkaistu 02.03.2021 0          

Naantalin Master -matkailutunnustus annettiin Merimaskun Rantamakasiinille

Vuoden 2020 Naantalin Master -matkailutunnustus annettiin Merimaskun Rantamakasiinille. Tunnustus elämäntyöstä luovutettiin Naantalin Musiikkijuhlien eläköityneelle toimitusjohtaja Tiina Tunturille.

Vuoden 2020 Naantalin Master -matkailutunnustuksen saaja on Naantalin Merimaskussa toimiva Ravintola Rantamakasiini.

Muutamia vuosia sitten uuden elämän saanut, remontoitu ravintola ja vierassatama ovat systemaattisesti kehittyneet uusien yrittäjien toimesta.

Viime keväänä, ensimmäisen korona-aallon ollessa päällä, lanseerasivat Rantamakasiinin yrittäjät ensimmäisenä Suomessa Vene-drive-in -palvelun.

Ravintoloista tuttu take away -konsepti laajeni näin myös veneilijöille. Venekunta tilasi ruuat etukäteen ravintolasta ja ruoka saapui juuri valmistettuna sovittuun aikaan veneeseen.

Tulevana kesänä mennään suunnilleen samalla konseptilla muutamin uudistuksin. Toiminta pyritään avaamaan vappuna ja drive-in jatkuu tietenkin.

Ruoka pyritään mahdollisuuksien mukaan hankkimaan lähituottajilta, mm. Mikolan luomutilalta ja Tamsaaren tilalta.

Ravintolapäälliköksi on palkattu tulevalle kaudelle Jenni Malmberg, joka on aikaisemmin toiminut mm. Tomi Björckin ravintola Levainin ravintolapäällikkönä Helsingissä.

Keväällä yrittäjät aloittavat saunarakennuksen rakentamisen. Rakennukseen tulee myös ulkobaari, joka palvelee niin terassia kuin saunojiakin. Baari pyritään saamaan jo auki vapuksi ja sauna valmistuu mahdollisesti kesäksi. Lisäksi suunnitteilla on majoitustoimintaa rantaan.

Ravintola Rantamakasiinin toiminnassa ovat Tuomas Levanto, Ville Vuorio, Juha Mäkinen ja Sami Nurmela, joilla kaikilla on oma päätyönsä Rantamakasiinin ulkopuolella.

Tiina Tunturi palkittiin elämäntyöstä

Elämäntyöstä Naantalin Musiikkijuhlille ja Naantalin matkailuelinkeinon ja kulttuurisen elämän hyväksi tekemästään pitkäaikaisesta työstä palkittiin Naantalin Musiikkijuhlien eläköitynyt toimitusjohtaja Tiina Tunturi.

Tiina Tunturin arvokas ja sinnikäs työ on kasvattanut Naantalin Musiikkijuhlista yhden Suomen arvostetuimmista musiikkijuhlista, joka perinteisesti avaa kesän festivaalikauden.

Laadukas esiintyjäkaarti on Tiinan ja tietenkin taiteellisen johtajan yhteinen ansio, mutta Tiinan aina yhtä iloinen ja avulias asenne on saanut maailmanluokan tähdet saapumaan idylliseen Naantaliin aina uudestaan.

Musiikkijuhlien kävijämäärä on vakiintunut 17.–19.000:een.

”Halusimme jakaa tunnustuksen jälleen sekä seniorille että junioreille. Tiina Tunturi on jo kertaalleen heitetty mereen Unikekona, vuonna 2004, mutta halusimme kuitenkin muistaa vielä Tiinaa hänen jäätyään ansaituille eläkepäiville.

Myös yksi Rantamakasiinin yrittäjistä, Tuomas Levanto on palkittu Unikekona vuonna 2017, joka tunnustus tuli Naantalin Venemessujen kehittämisestä. Vaikka koronakurjimus on valitettavaa, kannustaa aika kuitenkin uudenlaisiin tuotteisiin ja sisältöjen kehittämisiin. On hienoa, että emme jää toimettomiksi vaan olemme valmiita uusilla tuotteilla, kun matkailu jälleen lähtee nousukiitoon”, iloitsee Visit Naantalin toimitusjohtaja Tarja Rautiainen.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

TMK Teollisuuden Mittaus- ja Kalibrointipalvelu Oy

TMK Teollisuuden Mittaus- ja Kalibrointipalvelu Oy

Kalibrointipalvelut, Mittauspalveluja, Optisten tuotteiden valmistus, Tietokoneiden valmistus

Kokouspalvelut

Ruissalon Kylpylä

Ruissalon puistotie 640, Turku

www.ruissalospa.fi

Kokoukset, juhlat, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasosasto, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

03/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 18.03.2021


03-liite/2021Liite
to 18.03.2021


Seuraa meitä somessa