Julkaistu 03.03.2021 0          

Turun keskustaan avautuu noutoruokaa myyvä Viisi ravintolaa -pop up

Viisi ravintolaa -pop up tulee sijaitsemaan Fontanassa, kertoo keittiömestari Simo Hallikainen (keskellä). Kuva: CT-Ravintolat

Tehdään homma tällä kertaa isosti, luodaan hyvää pöhinää ja tekemisen meininkiä. Näin päätti turkulainen CT-Ravintolat-yritys, ja alkoi miettiä, miten ravintoloiden sulkeminen voitaisiin jotenkin kääntää uudenlaiseksi tekemiseksi.

Pian syntyi ajatus yhdistää yrityksen viisi suosittua ravintolaa ja kahvilaa saman katon alle ja tarjota asiakkaille mahdollisuus tilata kaikkien paikkojen suosikkiannoksia yhdestä paikasta.

Näin tapahtuu, ja ensi tiistaina 9.3. avautuva Viisi ravintolaa -pop up yhdistää Fontanan, Hüggen, di Trevin, Nooan ja Tårgetin toistaiseksi sama katon alle Turun Aurakadulla sijaitsevaan Cafe Fontanaan.

– Maanantaina siirretään jokaisesta ravintolasta tarvittavaa laitteistoa Fontanaan ja eri ravintoloiden kokit alkavat valmistella annoksia. Tiistaina avataan, kertoo keittiömestari ja yksi yrittäjistä, Simo Hallikainen.

– Viisi ravintolaa on avoinna seitsemänä päivänä viikossa, eli maanantaista sunnuntaihin. Olemme valinneet ruokalistalle asiakkaiden suosikkiannoksia, jotka kestävät hyvin kuljettamista, Hallikainen kertoo.

Ruokalistalle tulee muun muassa Nooan kalapuikot ja viikonloppukassi, Huggen suosittuja curryja, Trevin burgereita ja Tårgetin pastoja. Annoksia voi tilata pop upin juuria avatuilta nettisivuilta tai Woltin kautta. Arkipäivisin tarjolle tulee myös lounasannoksia.

Hallikainen lupaa, että Viisi ravintolaa -konseptin toiminta jatkuu niin kauan kuin sulkukin jatkuu – olipa sen kesto sitten luvatut kolme viikkoa tai pidemmälle kevääseen.

Yhteinen pop up tarjoaa eri ravintoloissa työskenteleville kokeille mahdollisuuden, jollaista ei ole aiemmin ollut.

– Olemme puhuneet monta kertaa siitä, että olisi hauska joskus kokata yhdessä, mutta emme ole aiemmin toteuttaneet suunnitelmaa. Mielestäni tämä on meille mahtava paikka oppia asioita toinen toisiltamme, sanoo Hallikainen.

-Eikä tässä nyt marina auta. Pitää vain taistella tämä aika läpi, kyllä se kesä sieltä tulee ja homma helpottuu.

Viisi Ravintolaa avautuu Fontanan tiloissa 9.3, nettisivut osoitteessa viisiravintolaa.fi Kaikki muut CT-Ravintoloiden toimipisteet suljetaan toistaiseksi 8.3. alkaen.

Take away -listalle tulee kaikkien viiden ravintolan suosikkiannoksia.

Heli Nieminen

Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Kokouspalvelut

Viking Line

PL 265, Turku

www.vikingline.fi

Amorella klo 08:45. Kokoustiloja 12 (10-180 hlöä), Auditorio 180 hlöä. Kokoustilojen kapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Monitoimitila Panoraama messu- ja näyttelykäyttöön (max 200, istumapaikat 140) Useita ravintoloita, saunaosasto. Viking Grace klo 20:55. Kokoustiloja 11 (6-230 hlöä) Auditorio 230. Kokousosaston kokonaiskapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Kuvaa ja ääntä on mahdollista välittää useaan kokoushuoneeseen ja Club Vogueen samanaikaisesti. Useita ravintoloita, Spa osasto. Ryhmille omaa erikoisohjelmaa – kysy lisätietoja.

Lue uusin näköislehtemme

03/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 18.03.2021


03-liite/2021Liite
to 18.03.2021


Seuraa meitä somessa