Julkaistu 29.03.2021 0          

VSP on ostanut Eurajoen Puhelin Osk:n liiketoiminnan

Vakka-Suomen Puhelin Oy jatkaa kasvustrategiansa mukaista toiminnan ja palvelujen laajentamista Satakunnan alueella. Tuoreella liiketoimintakaupalla VSP:lle siirtyy osuuskunta Eurajoen Puhelimen koko liiketoiminta henkilöstöineen. Liiketoimintakaupan täytäntöönpano edellyttää huhtikuun lopulla kokoontuvan Eurajoen Puhelimen osuuskuntakokouksen hyväksyntää. Osapuolet ovat sopineet, että kauppahintaa ei julkisteta.

Eurajoen Puhelimen liikevaihto on reilut 0,7 miljoonaa euroa ja se työllistää kahdeksan henkilöä. VSP vahvistaa liiketoimintakaupalla asemiaan valokuituyhteyksien paikallisena palveluntarjoajana Satakunnan alueella. VSP:n toimitusjohtaja Matti Nurmi näkee yritysjärjestelyn tärkeänä paikallisten palvelujen turvaamisessa teletoimialan rajussa muutoksessa.

- Tavoittelemme kasvavaa markkina-asemaa kuluttajasegmentissä valokuituliittymien myynnissä. Rakennamme tänä vuonna valokuituverkkoa mm. Noormarkkuun ja liiketoimintakaupan myötä tulemme jatkamaan valokuituverkon laajentamista myös Eurajoella ja lähialueilla.

Eurajoen Puhelimen henkilöstö siirtyy liiketoimintakaupan myötä VSP:n palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Palvelut asiakkaille säilyvät ennallaan, mutta tarjonta tulee monipuolistumaan.

- Jatkamme Eurajoen Puhelimen tekemää hyvää työtä ja tarjoamme jatkossakin laadukkaita palveluja tuttujen, paikallisten osaajien voimin, mutta leveämmin hartioin.

Eurajoen Puhelimen toimitusjohtaja Henri Nieminen kokee osapuolien yhteisen arvopohjan tärkeäksi alustaksi alkavalle yhteiselle matkalle niin henkilöstön kuin asiakkaidenkin näkökulmasta.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

TMK Teollisuuden Mittaus- ja Kalibrointipalvelu Oy

TMK Teollisuuden Mittaus- ja Kalibrointipalvelu Oy

Kalibrointipalvelut, Mittauspalveluja, Optisten tuotteiden valmistus, Tietokoneiden valmistus

Kokouspalvelut

Ravintola Prego

Uimahallintie 2, Kaarina

www.ravintolaprego.fi

KP 60 + 25, R 80, myös kokous-ja catering -palvelut.

Lue uusin näköislehtemme

03/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 18.03.2021


03-liite/2021Liite
to 18.03.2021


Seuraa meitä somessa