Julkaistu 01.04.2021 0          

Turku Center on markkinointinimi keskustan yrityksille

Turku Center on jatkossa Turun Ydinkeskustayhdistyksen käyttämä markkinointinimi, ei nimittäjä tai brändi koko keskustalle. Uuden kaupallisen keskustan brändin ydin on Aina liikkeessä. Uusi brändi ei ole Turun kaupungin brändi, vaan se on keskustan kaupallisten toimijoiden käyttämä yhteinen kokonaisuus.

– Turku Centerin julkistaminen sai aikaan keskustelua sosiaalisessa mediassa. Moni ymmärsi nimen tarkoittavan Turun kaupungin keskustan uutta nimitystä. Näin ei ole, vaan Turku Center on Turun Ydinkeskustayhdistyksen uusi markkinointinimi. Keskustan kaupallinen tarjonta on monipuolisuudessaan ainutlaatuinen verrattuna koko seutuun ja halusimme tuoda sen esille yhtenäisenä brändinä, selvittää Turun Ydinkeskustayhdistyksen toiminnanjohtaja Heli Järvelä.

– Aiemmin olemme käyttäneet markkinointinimenä Keskellä Turkua, nyt halusimme nimen, joka toimii myös kansainvälisesti. Center viittaa keskustaan, keskeiseen sijaintiin ja keskipisteenä olemiseen – juuri niihin merkityksiin, mitä elävä Turun keskusta haluaa rohkeasti eri kohderyhmille olla, jatkaa Järvelä.

Keskustan yritykset tyytyväisiä brändiin

Brändi tehtiin tiiviissä yhteistyössä jäsenyritysten kanssa. Työn tavoitteena oli löytää yhteiset kaupallisen keskustan vetovoimatekijät, joita kaikki keskustan toimijat voivat käyttää omassa markkinoinnissaan. Työn tilaajana oli Turun Ydinkeskustayhdistys.

– Tämä tehty työ ja uusi yhteinen brändi on tärkeä koko kaupalliselle keskustalle. Kilpailu on kaupan alalla kovaa. Yhteinen brändi antaa alustan pienille yrityksille saada laajempaa näkyvyyttä ja isoille yhtenäisen toimintatavan. Hansakortteli on vahvasti tässä yhteistyössä mukana, kertoo Hansakorttelin kauppakeskusjohtaja Timo Palviainen.

– Turun Osuuskauppa on ollut Ydinkeskustayhdistyksessä sen perustamisesta saakka ja nyt pääsemme yhteistyössä uudelle tasolle. Lähdemme toteuttamaan vielä yhtenäisemmin yhteisiä kampanjoita ja tapahtumia keskustassa uuden brändin tukemana, kertoo Turun Osuuskaupan toimialajohtaja Mikko Eskelinen.

– On hienoa, että saamme uuden ilmeen myötä vielä enemmän näkyvyyttä koko keskustalle. Se on meille keskustan yrittäjille todella tärkeää, sanoo Torikahvila Pursiaisen yrittäjä Jarkko Pursiainen.

Turun kaupunki on mukana tukemassa elinvoimaista keskustaa ja keskustan yrityksiä Ydinkeskustayhdistyksen kautta.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Graafinen suunnittelu, Kirjansitomoja, Kirjapaino, Painotaloja, Pakkauspalvelu, Pakkaussuunnittelua, Suunnittelu, Suunnittelutoimistoja

Kokouspalvelut

Kultaranta Resort Oy

Särkänsalmentie 178, Naantali

www.kultarantaresort.fi

Kokoukset, yritystilaisuudet, juhlat, aktiviteetit, majoitus. Kaikki samasta paikasta isommallekin ryhmälle.

Lue uusin näköislehtemme

03/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 18.03.2021


03-liite/2021Liite
to 18.03.2021


Seuraa meitä somessa