Julkaistu 07.04.2021 0          

Sweco ostaa kestävän liiketoiminnan konsulttitoimisto Gaian

Sweco on tehnyt sopimuksen Gaia Consulting Oy:n koko osakekannan ostamisesta. Yrityskaupalla Sweco vahvistaa asemansa johtavana rakennetun ympäristön ja teollisuuden asiantuntijana sekä kestävän kehityksen edelläkävijänä.

”Kestävä kehitys on Swecolle strategisesti tärkeä osaamisalue. Haluamme panostaa työmme vaikuttavuuteen ja Gaian avulla vahvistamme merkittävästi osaamistamme ja palvelutarjontaamme kestävän kehityksen saralla, erityisesti varhaisen vaiheen strategisessa konsultoinnissa. Gaia on johtava kestävän liiketoiminnan konsulttiyhtiö Suomessa ja yksi alansa suurimmista ja kokeneimmista maailmassa, ja olemme erittäin iloisia saadessamme heidät osaksi Swecon osaajaverkostoa”, Sweco Finlandin maajohtaja Markku Varis sanoo.

Gaia on vuonna 1993 perustettu Suomen suurin kestävän liiketoiminnan konsulttitoimisto, jonka palveluksessa on yli 60 asiantuntijaa. Yhtiö tekee yhteistyötä kaikkien teollisuudenalojen kanssa ja on auttanut yli 1000 yritys- ja organisaatioasiakasta kestävän liiketoiminnan kehittämisessä Suomessa ja eri puolilla maailmaa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2020 oli 6,3 miljoonaa euroa.

”Gaia haluaa jatkaa menestystään ja kasvaa uusille markkinoille. Swecolla on erittäin vahva asema Suomessa ja Euroopassa rakennetun ympäristön ja teollisuuden asiantuntijana ja laaja projektikanta, joka mahdollistaa lisäpalveluiden tuottamisen Gaian nykyiselle asiakaskunnalle. Yhdessä Sweco ja Gaia pystyvät tarjoamaan kokonaisvaltaisen strategisen ja operatiivisen tason palvelukokonaisuuden. Yrityskaupan myötä saamme jatkuvuutta liiketoiminnallemme ja Gaian asiantuntijat pääsevät osaksi arvostettua kansainvälistä asiantuntijaorganisaatiota”, kertoo Ulla Heinonen, Gaia Consulting Oy:n toimitusjohtaja.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Graafinen suunnittelu, Kirjansitomoja, Kirjapaino, Painotaloja, Pakkauspalvelu, Pakkaussuunnittelua, Suunnittelu, Suunnittelutoimistoja

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Korkki

Linnankatu 43, Turku

www.frescoravintolat.fi

R 75, KP 5-24 (75). Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet, AV-laitteet. Juhlapalvelu. Lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tervetuloa tutustumaan uuteen ravintolaamme! Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www. frescoravintolat.fi

Lue uusin näköislehtemme

03/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 18.03.2021


03-liite/2021Liite
to 18.03.2021


Seuraa meitä somessa