Julkaistu 08.04.2021 0          

Kahdeksan yrittäjänaisen Kangoo Power Team aikoo räväyttää Talent-kisan finaalissa sunnuntaina

Kangoo Power Team haluaa voittaa Talent Suomi -kisan. Kuva: Anni Suikkanen

Suosittu viihdeohjelma Talent huipentuu tulevana sunnuntaina järjestettävään suoraan finaaliin, ja lavalle nousee myös superenerginen Kangoo Power Team.

Kangoo Power Team koostuu kahdeksasta Kangoo Jumps -ohjaajasta, jotka ovat kaikki yrittäjiä eri puolilta Suomea.

Ryhmän on koonnut turkulainen yrittäjä Veronica Deac, joka on tuonut Kangoo Jumps -pomppukengät ja liikuntatunnit Suomeen. Turusta ryhmässä on mukana myös Elina Herne, joka ohjaa Kangoo Jumps -tunteja Turussa NGR Factory -yrityksensä kautta.

Ensiesiintymisellään Talentissa Kangoo Power Team pomppi tuomari Krista Siegfriedsin sydämeen. Muut tuomarit eivät äänestäneet ryhmää jatkoon, mutta Siegfrieds antoi näille kultaisen napin, jolla ryhmä pääsi suoraan semifinaaliin.

–Halusimme näyttää, että olemme kultaisen napin arvoisia, ja treenasimme semifinaaliin aivan mielettömästi, kertoo Herne.

Ryhmän huikea ja monipuolinen semifinaaliesitys sulattikin koko tuomariston sydämet.

Ernest Lawson sanoi, että hän rakastaa meitä, ja että hän oli nauranut koko kolmeminuuttisen esityksemme ajan putkeen. Jorma Uotinen taas kehui, että tämä oli ”villi veto”, Herne muistelee.

Myös yleisö otti Kangoo Power Teamin omakseen, ja ryhmä pääsi finaaliin juuri yleisöäänillä. Herne pitää sitä hyvänä enteenä, sillä yleisö ratkaisee myös finaalin voittajan.

Kaikki Power Teamin naiset ovat treenanneet Talentia varten koko kevään. Koska ryhmän jäsenet asuvat eri puolilla Suomea, yhteistä treeniaikaa järjestyy vain viikonloppuisin. Aika on kuitenkin käytetty tehokkaasti hyväksi, ja viikonlopun molempina päivinä on harjoiteltu yhdessä kirjaimellisesti aamusta iltaan.

Elina Herne lupaa, että finaaliin on tiedossa iso yllätys, mutta ei halua paljastaa esityksen jujua vielä tarkemmin.

–Sen voin sanoa, että nyt mennään nextille levelille! Meidän kaikkien haaveena on se, että haluamme voittaa!

Talent-ohjelma on saatu vedettyä läpi korona-ajasta huolimatta, ja Herne kertoo, että kuvauksissa on tiukat turvatoimet, ja kaikki esiintyjät pidetään tarkasti erillään toisistaan.

Koska Kangoo Power Teamissa on kahdeksan esiintyjää, heidän on käytettävä esityksessään maskeja.

–Se on aika haastavaa, koska tämä on laji, joka vaatii paljon happea. Mutta emme anna maskien estää, vaan vedämme täysillä! Finaali on meille unelmien täyttymys.

Talent Suomi -ohjelman finaali suorana lähetyksenä sunnuntaina 11.4. kello 19.30 Mtv:llä. Kangoo Power team kisaa numerolla kymmenen, ja heitä voi äänestää jo ennakkoon osoitteessa www.mtv.fi/osallistu

Heli Nieminen

Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Digipalvelu Aura Oy / DigiAura

Digipalvelu Aura Oy / DigiAura

Digiapu, Digihuolto, Digikauppa, Digitointi

Kokouspalvelut

Linnateatteri

Humalistonkatu 7, Turku

www.linnateatteri.fi

Muutautumiskykyinen komeljanttari. Linnateatteri on vuodesta 2003 toiminut turkulainen komediaan, musiikkiin ja maistuvaan ruokaan keskittyvä teatteri, jossa ei turhia jäpitetä.

Lue uusin näköislehtemme

03/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 18.03.2021


03-liite/2021Liite
to 18.03.2021


Seuraa meitä somessa