Julkaistu 12.04.2021 0          

Kaarinan Puutyö Oy vaihtaa omistajaa

Yrityskaupan myötä Kaarinan Puutyö Oy vaihtaa omistajaa edellisen omistajan, Jouko Pajun, siirtyessä eläkkeelle.

Riku Wuokko ja Matti Mastokangas ostavat Kaarinan Puutyö Oy:n koko osakekannan 9.4.2021. Vuonna 1979 perustettu Kaarinan Puutyö on aikanaan puusepän verstaaksi perustettu, mutta sittemmin sisärakentamiseen erikoistunut palveluyritys. Kaarinan Puutyön palvelutarjoamaan kuuluvat mm. sisäkatot, akustoinnit sekä levy- ja järjestelmäväliseinät.

Rakennusmestari Jouko Paju on toiminut Kaarinan Puutyön johdossa aina vuodesta 1987 saakka, jolloin siirtyi tehtäviin yrityksen perustajan, Aarne Pajun, siirtyessä pois. Kaarinan Puutyön entisistä omistajista Juha ja Veli-Jukka Paju jäävät yhtiön palvelukseen yrityskaupan jälkeen ja Jouko Paju pysyy yrityksessä valittujen projektien neuvonantajana ja taustatukena.

Uudet omistajat Riku Wuokko ja Matti Mastokangas ovat molemmat rakennusinsinöörejä taustaltaan ja toimineet jo pitkään vahvasti osana Varsinais-Suomen yrityselämää. Riku Wuokko on Pajulle tuttu kasvo myös sisärakentamisen osalta, sillä Wuokko on työskennellyt toimialalla erilaisissa johtotehtävissä noin 20 vuoden ajan.

”Olin jo pitkään pohtinut oman yrityksen perustamista. Kun tilanne tuli vastaan, soitin Joukolle. Siitä puhelusta käynnistyi vuoden mittaiset neuvottelut yrityskaupasta”, kuvailee Wuokko yrityskaupan ensiaskelia.

Myöhemmin kuvaan astui toisena ostajana Wuokon pitkäaikainen tuttava Matti Mastokangas, joka on vuodesta 2006 toiminut turkulaislähtöisen henkilöstöpalvelualan perheyrityksen, Henkilöstöliiga Oy:n, omistajana ja toimitusjohtajana.

Yrityskaupan myötä Kaarinan Puutyö vahvistaa asemaansa pääkaupunkiseudulla

Uusien omistajien myötä Kaarinan Puutyön liiketoiminta pysyy samana ja tulee jatkossakin nojaamaan vahvaan, asiantuntevaan palveluun sekä yrityksen toiminnan hyvään maineeseen. Menestyvän, olemassa olevan liiketoimintapohjan päälle yritys tulee tulevaisuudessa hakemaan kevyttä kasvua muun muassa vahvistamalla toimintaansa pääkaupunkiseudulla ja lisäämällä alakattopalvelutuotantoa. Kaarinan Puutyö Oy:llä on toimintaa Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueella ja sen liikevaihto on 4 M€. Yrityksessä työskentelee 25 alan ammattilaista ja uusia asentajia rekrytoidaan jatkuvasti. Kaarinan Puutyö on urakoinut useita merkittäviä sisärakentamisen projektikohteita, ja tällä hetkellä työn alla on mm. kaksi suurta hotellihanketta: Hamburger Börs ja Torni Hotelli Helsinki.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Graafinen suunnittelu, Kirjansitomoja, Kirjapaino, Painotaloja, Pakkauspalvelu, Pakkaussuunnittelua, Suunnittelu, Suunnittelutoimistoja

Kokouspalvelut

Ravintola Prego

Uimahallintie 2, Kaarina

www.ravintolaprego.fi

KP 60 + 25, R 80, myös kokous-ja catering -palvelut.

Lue uusin näköislehtemme

04/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
ma 19.04.2021


04-liite/2021Liite
to 19.04.2021


Seuraa meitä somessa