Julkaistu 16.04.2021 0          

Tule mukaan kehittämään Varsinais-Suomen Yrittäjä -lehteä – Osallistu kyselyyn ja voita lahjakortti

Kaarinalainen mediatuotannon opiskelija Eero Karisalmi tutkii Varsinais-Suomen Yrittäjä -lehden lukijaprofiilia. Tutkimus on osa Karisalmen opinnäytetyötä ja AMK-tutkintoa.

Lukijatutkimuksen tavoitteena on selvittää, millaiset elementit vaikuttavat lehden suosioon, millainen on tyypillinen lukija ja millaiseksi mediaksi lehti koetaan.

– Lehden kehittämisen suhteen on tärkeää pohtia, miten lukijat saadaan sitoutettua ja mihin suuntaan lehteä pitäisi viedä? Pohdin myös millaisia juttuja lehdestä halutaan lukea ja miten mainontaa on kohdennettu. Aihealue on minulle tuttu ja se voi laajentaa käsitystä siitä, kuinka juuri paikallisuus on voimavara, Karisalmi kertoo.

Karisalmi opiskelee Turun ammattikorkeakoulussa mediatuotannon tradenomiksi. Koulutus on toteutettu täysin verkko-opiskeluna ja se on suunnattu erityisesti työssäkäyville.

– Olen ollut media-alan sekatyöläinen jo useiden vuosien ajan. Opinnäytetyön aihe on inspiroiva, koska Yrittäjälehdessä yhdistyy media ja liiketoiminnallinen puoli. Molemmat ovat tutkintoni kaksi tärkeintä osaa.

Kyselytutkimuksen mielipiteitä ja havaintoja käytetään hyödyksi Yrittäjälehden suunnittelussa ja kehittelyssä. Karisalmi toivoo, että Varsinais-Suomen Yrittäjä -lehden lukijat vastaisivat verkossa löytyvään kyselyyn. Opinnäytetyön on tarkoitus valmistua syksyllä 2021.

Linkki kyselyyn alla, kaikkien vastaajien kesken arvotaan lahjakortteja turkulaisyrityksiin.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

J&T Pajunen

J&T Pajunen

Kuljetusliikenne, Kuljetuspalveluja

Kokouspalvelut

Kultaranta Resort Oy

Särkänsalmentie 178, Naantali

www.kultarantaresort.fi

Kokoukset, yritystilaisuudet, juhlat, aktiviteetit, majoitus. Kaikki samasta paikasta isommallekin ryhmälle.

Lue uusin näköislehtemme

04/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
ma 19.04.2021


04-liite/2021Liite
to 19.04.2021


Seuraa meitä somessa