Julkaistu 19.04.2021 0          

Valmet Automotivelta lisää toimenpiteitä 1000 henkilön rekrytointiin

Valmet Automotive on käynnistänyt uuden markkinointikampanjan verkossa tukemaan tuhannen tuotantotyöntekijän ja toimihenkilön rekrytointia Uudenkaupungin ja Salon tehtaille. Samalla Valmet Automotive laajentaa yhteistyötään StaffPointin kanssa rekrytointiin liittyvien käytännön tehtävien hoidossa.

Koronatilanteen vuoksi Valmet Automotive on keskittänyt rekrytointiin liittyvän kampanjointinsa verkkoon eri digitaalisille alustoille. Autonrakentajille on julkaistu päivitetty infosivusto www.autotehtaansankarit.fi ja akunrakentajille on puolestaan julkaistu vastaava sivusto www.heippafossiilit.fi. Haut tapahtuvat verkkosivulta www.valmet-automotive.com.

Aiemmin verkkokampanja on keskittynyt akkutehtaiden tarjoamiin tehtäviin, mutta uudella kampanjalla tuodaan esiin Uudessakaupungissa tarjolla olevia auton- ja akunrakentajan tehtäviä. Rekrytointikampanja on edennyt hyvin, ja Valmet Automotive on allekirjoittanut työsopimuksen jo yli 150 hakijan kanssa.

Hakemusten tehokkaampaa ja nopeampaa käsittelyä varten Valmet Automotive laajentaa yhteistyötään StaffPointin kanssa. Yritykset ovat toistaiseksi tehneet yhteistyötä hakemusten käsittelyssä Salon akkutehtaalla, nyt yhteistyö laajenee koskemaan myös Uudenkaupungin tehtaalle tulevia hakemuksia.

Yhteistyön myötä hakulomake on verkossa siirretty StaffPointin sivustolle, jonne Valmet Automotiven kotisivun linkki johtaa, ja hakijaan ottaa yhteyttä StaffPointin työntekijä jatkotoimenpiteiden sopimiseksi. Lisäksi StaffPointin kattava toimipaikkaverkosto tarjoaa hakijoille mahdollisuuden haastatteluiden tekemiseen eri puolilla Suomea.

Käynnissä olevassa rekrytoinnissa Valmet Automotive hakee vakituisiin työsuhteisiin Uudenkaupungin auton- ja akunvalmistukseen 700 henkilöä ja Salon akunvalmistukseen sekä tukitoimintoihin 300 henkilöä.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Graafinen suunnittelu, Kirjansitomoja, Kirjapaino, Painotaloja, Pakkauspalvelu, Pakkaussuunnittelua, Suunnittelu, Suunnittelutoimistoja

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Aitiopaikka

Valtion virastotalo, Itsenäisyydenaukio 2, Turku

www.frescoravintolat.fi

A 200-250, KP 2-50, R 300, S, terassi Aurajoelle, Maaherran edustustila 50 hengelle Aurajoki-näköaloin. Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet 10, 20 ja 200 henkilölle, langaton verkko, äänentoistolaitteet, AV-laitteet, hää- ja juhlapalvelut, catering, näyttelytila aulassa, lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tule paikan päälle tutustumaan. Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www.frescoravintolat.fi.

Lue uusin näköislehtemme

04/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
ma 19.04.2021


04-liite/2021Liite
to 19.04.2021


Seuraa meitä somessa