Julkaistu 29.04.2021 0          

Turkulaisen Ann-Christin Antellin esikoisromaani Puuvillatehtaan varjossa myynyt jo yli 15 000 kappaletta

Turkulaisen Ann-Christin Antellin Puuvillatehtaan varjossa on ollut alkuvuoden esikoisromaanitapaus. Helmikuussa ilmestyneestä kirjasta on otettu jo kolmas painos ja se on myynyt yhteensä yli 15 000 kappaletta kaikissa formaateissa. Puuvillatehdas-sarjan toinen osa ilmestyy ensi vuonna.

Esikoiskirjailija Ann-Christin Antellin Puuvillatehtaan varjossa vie 1800-luvun Turkuun.

Romaani kuvaa itsenäisen leskirouvan Jennyn elämää aikana, jona työväenliike nousee ja naiset vaativat Minna Canthin hengessä tasa-arvoa. Lukijoiden ja kriitikoiden suosioon noussut romaani avaa Puuvillatehdas-trilogian.

”Laadukkaalle historialliselle romantiikalle on tilausta tässä ajassa. Puuvillatehtaan varjossa on löytänyt saman tien lukijansa ja kuuntelijansa. Kirjan menestyksen syitä ovat varmasti Ann-Christin Antellin luoma elävä historiallinen ajankuva ja valloittava päähenkilö Jenny, kuin uusi ystävä, jonka mukana pääsee matkalle kiehtovaan aikakauteen. Mutta lisänä on myös se jokin salainen ainesosa, joka naulitsee lukijat kirjan ääreen”, arvioi kotimaisen kaunokirjallisuuden toimituspäällikkö Johanna Paaso Gummerukselta.

Sarjalle on luvassa jatkoa pian.

”Lukijoilta tulvii viestejä, joissa kysytään, milloin seuraava osa ilmestyy. Ilokseni voin kertoa, että Puuvillatehdas-sarjan toinen osa julkaistaan keväällä 2022 ja se sijoittuu 1900-luvun alkuun”, Paaso paljastaa.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

SelinSelin

SelinSelin

Coaching, Esimiesvalmennus, Konsultointi, Koulutuspalveluja, Laatujärjestelmät, Liikkeenjohdon konsultointi, Myyntivalmennus, Yrityspalveluja

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Aitiopaikka

Valtion virastotalo, Itsenäisyydenaukio 2, Turku

www.frescoravintolat.fi

A 200-250, KP 2-50, R 300, S, terassi Aurajoelle, Maaherran edustustila 50 hengelle Aurajoki-näköaloin. Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet 10, 20 ja 200 henkilölle, langaton verkko, äänentoistolaitteet, AV-laitteet, hää- ja juhlapalvelut, catering, näyttelytila aulassa, lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tule paikan päälle tutustumaan. Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www.frescoravintolat.fi.

Lue uusin näköislehtemme

04/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
ma 19.04.2021


04-liite/2021Liite
to 19.04.2021


Seuraa meitä somessa